Аман от тия наркомани

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Shadow_GL
Автомобил:
Двигател:

Аман от тия наркомани

Мнениеот Shadow_GL » Пон 27 мар 2006 11:52

Значи отиваме вчера с едно приятелче на Горубляне да позяпаме и евентуално той да си хареса нещо. Оставям колата на около 300м след отклонението за техномаркета и тръгваме. След около два часа връщайки се към колата виждам до нея 2ма полоцая - забелязали счупено стъкло (предно дясно) и спрели да огледат, даже се бяха обадили на дежурна група за оглед. (евала за което). След като ме видяха и установих, че няма липси се отказаха от огледа и ходих до 7РПУ да пусна една молба за служебна бележка за щетата. Сега най-интересното - гадовете като неуспели да отскубнат дръжката на вратата пъхнали отверка отстрани под лайстната на водача и строшили стъклото. Тършували в жабката и единственото което липсва е пластмасовия калъф за панелчето на радиото. М@ма им наркоманска, ако ги бяхме видяли надали щяха да доживеят до идването на полицията :rocketwhore . Заслужават да ги вържа за теглича и да ги влача до районното.

Та колеги, внимаваите къде си оставяте колите като ходите там, или поне оставяйте жабките отворени та да гледат гадовете, че няма нищо вътре.

Иначе днес от 9:00 та до 11:30 оправих всичко - оглед в БулИнс, монтаж на ново стъкло (т.е. втора злоупотреба - 35лв. с монтажа) и аиде на работа.

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пон 27 мар 2006 12:07

Aми вече стана нормално да ти счупат колата или да ти откраднат нещо от нея..... :evil: :evil: :evil: Кофти случка , но си се разминал с най-малкото , в смисъл нямаш нещо откраднато за което няма да ти платят застрахователите :arrow: .

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 27 мар 2006 12:38

Не че ми е работа да давам акъл, но и други колеги се оплакват от такива посегателства посред бял ден.Не може ли да се направи капан на тия копеленца на същите места и да им се строшат главичките :?: :wink:

Shadow_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shadow_GL » Пон 27 мар 2006 13:09

Някъде бях чел за една фирма, май пловдивска, която предлага нестандартни решения за охрана, примерно при взлом в купето се пука ампула със сълзотворен или задушлив газ и други такива. Не съм се интересувал конкретно но ме е страх какъв ли ще е ефекта ако това сработи от някоя дупка/яма по прекрасните ни изровени пътища. Май за сега единственото средство си остава :a boi de :blueeye:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 27 мар 2006 13:38

NovobranecGT написа:Не че ми е работа да давам акъл, но и други колеги се оплакват от такива посегателства посред бял ден.Не може ли да се направи капан на тия копеленца на същите места и да им се строшат главичките :?: :wink:

те са навсякъде, как ще ги сгепцаш, мамка им наркоманска, вече не се живее от тия боклуци, апропо след като за 5-6 дни пред блока разбиха 3 коли, моята спи на платен паркинг.....докога вече не знам, писна ми

Потребителски аватар
faster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот faster » Пон 27 мар 2006 14:07

и аз да се оплача вчера слизам при колата голф 3 и какво да видя задния джам натрошен кората с 2колони blaupunkt липсват,а сега да се похваля в багажника имах 4 амортисьора регулеруеми kony и едно гърне за 16v не са ги пипнали :roll:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 27 мар 2006 15:08

Е явно не са знаели за какво става на въпрос...

Потребителски аватар
rojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rojo » Пон 27 мар 2006 16:39

Ще повърна от такива изпълнения. Аз си направих пълно каско на Golf 2-ката само 'щото съм с плевенска регистрация, но постоянно съм в София. Като слушам колегата обаче и това няма да ме спаси :( . Иначе кой ще тръгне да краде 2-ка! Добре че нищо не държа в колата.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 27 мар 2006 16:40

rojo написа:Иначе кой ще тръгне да краде 2-ка!

Ей тук грешиш много - крадат всичко без да се замислят :x

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Пон 27 мар 2006 16:46

точно тея крадат това дето се взима в заложната и се отървават за 5 мин от него за да ходат да си земат дозата.

кои ще ти мъкне амортесиори кво да ги прави ................по трудно се продават

лошото е че тея и от бои неебават ще го набиеш и на други ден ако ще на 4 крака ще краде пак защото дозата е по важна от него.

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Пон 27 мар 2006 22:20

Съжалявам колега. Аз пострадах по-подобен начин пак посред бял ден, но с доста повече липси от теб. Добре, че плейъра са ти оставили. Неам думи просто...

Shadow_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shadow_GL » Вто 28 мар 2006 8:37

За съжаление това е болест на обществото, която не е BG патент и по - бедни и по - богати общества от нашето страдат от нея. В крайна сметка ни остава надеждата в корекността на застрахователите, а нервите и пропиляното време са си за наша сметка.

Потребителски аватар
mrks423
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mrks423 » Вто 28 мар 2006 8:40

Абе ние все казваме "наркоманите" ама вече не съм сигурен и в това. Преди два дни ми източиха бензина. Най-куриозното е, че карам на газ и по принцип имам само резерва бензин да не отиде помпата на сухо. Реших да сипя 20 литра + Redex и да покарам малко да прочистя дюзите. Как са ме надушили не знам, но след няколко дни осъмнах с празен резервоар. Най-интересното е, че момчето е работило съвсем спокойно и професионално. Изкривил леко капачката на купето и с нещо бръкнал и избутал заключващия щифт на централното. Аз все си мислех, че бензина се заключва :( След това си отвъртял капачката на ресервоара, източил 20 л. !! съвсе-е-м спокойно, завил капачката и ни лук ял ни лук мирисал. Та дълбоко се съмнявам наркоманче да има търпението и нервите да смуче спокойно 20 литра и после да си играе да скрива следите. Гадна работа, както и да я погледнеш.

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Сря 29 мар 2006 9:15

ти си пак добре на мен и капачката ми бяхя взели

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”