миналата седмица някой ми е теглил драскотина по колата - не е дълбока и е 6-7 см дълга.
Препоръчайте ми къде да отида да ми го пастират? На автомивката където ходя не ми вдъхват доверие много:)
пастиране
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gti написа:Най-добре отиди при някой добър бояджия,те разполагат с по-добри пасти от тези по автомивките.
абе и аз стигнах до този извод, май така е най-добре......../
pinci написа:Един приател се занимава с пастиране.....
колеги ми препоръчаха едни бояджии, които са ми на път, ако там не става ще звънна на твоя приятел...../:)
мерси:))
pinci написа:Един приател се занимава с пастиране. Веднъж съм го гледал как работи и ми хареса. Човека взима 30лв за цялата кола, ако искаш му се обади и се вижте пък каквото решиш. Боби се казва- 088 843 01 46
струва ми се, че това е доста добра цена. аз съм чувал за 60лв. може на пролет мина през твоя приятел.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък си я пастирам сам. С австрийска силиконова полир паста. Не е толкова трудно колкото изглежда.. е първия път сигурно ще стане замазано но после като придобиеш опит.. аз съм така откак съм почнал да шофирам. Та една седмица преди да ни убие зверската градушка тук във Варна си пастирах колата с тази паста и - нямам поражения.. въпреки че ме хвана на пътя. Така че освен добрия вид на колата пастата предпазва колеги.. изпитано 

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
драскотина
Има едни моливи SONAX за попълване на драскотини пробваи с тях.Попълва са драскотината и след това са пастира колата.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
моливи
Виж в магазините за автокозметика или при някои дистрибутор на сонакс,не вярвам да са скъпи.Има ги в всички цветове.
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: моливи
Achim Laurizen написа:Виж в магазините за автокозметика или при някои дистрибутор на сонакс,не вярвам да са скъпи.Има ги в всички цветове.
Ако можеш да ми дадвш някакъв адрес или телефон ще съм ти много благодарен
- Жоро Делчев
- BBS Collector
драскотина
Не знам в София как са магазините,ама ако пообиколиш малко не може да не намериш-по автомивки дет пастират,магазини за автокозметика,може и други марки да има такива моливи,питаи тук-там....
Re: пастиране
luciuz написа:Препоръчайте ми къде да отида да ми го пастират? На автомивката където ходя не ми вдъхват доверие много:)
Преди да я дадеш за пастиране - поинтересувай се с каква паста работят. В повечето случай работя само с една - "универсална". Но за да се постигне добър резултат е необходимо да се мине с няколко вида - 2 или 3 ( едра, следна, финна ). Така че мисли ..
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”