Искам да споделя голямата си болка
За какво полицая взима заплата след като на едно крыстовиште си изкарва заплатата????
Вчера,след един завой ме спират от охранителна полиция(Нали застреляли някого и те плызнали) и ми казват-ти мина на червено и сега ште ти правиме акт!!!!!!! И то след като аз чинно си изчаках да ми светне зеленото,а и бяхме петима човека в колата-свидетели !!! И нали си взех акта преди седмица,а и бях много уморен и му дадох 5 кинта за да не ме записвал ????Не ми се разправяше !!!
И В ТОЗИ СЛУЧАЙ НЯМАХ НИКАКВО ПРОВИНЕНИЕ А МУ........
Работата им е да ловят бандити,а не кинти да изкарват..!!!
НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТАКА КАТО МЕН ДА ВИ РЕКЕТИРА ПОЛИЦИЯТА(КАТО ИЗОБШТО НЕ СТАВА ДУМА ЗА КАТ)
Ода за Полицая....
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
WDW написа:Знам го това,но се прибирах от дылыг пыт и хи4 не мисе занимаваше....
А за какво да ми сыставят акт????
Решът ли да пишат, могат за всичко да се заядат.
Ей сега преди 20 минутки ме спират за проверка - единия докато проверяваше документите другия обикаляше гледаше гумите ми как са.
И пак да знаете решили ли са да изкарат някой лев /или десен/ винаги нещо ще намерят нередовно.
niksisoft написа:Решът ли да пишат, могат за всичко да се заядат.
И пак да знаете решили ли са да изкарат някой лев /или десен/ винаги нещо ще намерят нередовно.
Напълно си прав, освен това с новите закони за по високи глоби и отнети точки им развързаха ръцете, и гледат само как да ти съдерат кожата за най малкото нещо
- Klikacha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Полицаи
Искам да ви кажа, че до скоро карах лада и полицаите не ме спираха. От както се качих на Голф 3 постоянно ме спират...
Re: Полицаи
Klikacha написа:Искам да ви кажа, че до скоро карах лада и полицаите не ме спираха. От както се качих на Голф 3 постоянно ме спират...
удвоил си скоростта Drive
Re: Полицаи
Varbona написа:Klikacha написа:Искам да ви кажа, че до скоро карах лада и полицаите не ме спираха. От както се качих на Голф 3 постоянно ме спират...
удвоил си скоростта Drive
Има нещо такова

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
А на мен вчера ми качиха колата на паяка, вярно бях паркирал неправилно, но не пречех на движението. Добре че ги заварих точно като я поставяха отгоре. Онзи ми вика "идвай да си я взимаш от паркинга". Аз му викам ок, идвам с вас и тоя се ошашка "къде ще се качиш" а аз му викам "ми в колата ми"...
Сумка, мрънка нещо и вика "29 лева"!!!
Малеее направо побеснях, дадоха ми само касова бележка, мислех да се заяждам и да искам фактура ама не ми писаха акт и това ме успокои малко.
Взимали са ми и 15лв но още преди да я качат отгоре на паяка.
Та така...

Сумка, мрънка нещо и вика "29 лева"!!!
Малеее направо побеснях, дадоха ми само касова бележка, мислех да се заяждам и да искам фактура ама не ми писаха акт и това ме успокои малко.
Взимали са ми и 15лв но още преди да я качат отгоре на паяка.
Та така...

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
да не чуе дявола ама напоследък яко съм се изциганил!
по 2 по 5 лева и това е!
един вика -ееее ти искаш кат на братовчед да минеш а аз -или ти ги взимай или милен велчев!
ми зе ги...
за да дам 10 или 20(боже опази!) тряя да съм мъртво пиян или да съм с крадена кола или да съм сгазил 16 души...
е**л съм им майката-ако не щат 5 няма да видят нищо! ще ги внеса в бюджета!
по 2 по 5 лева и това е!
един вика -ееее ти искаш кат на братовчед да минеш а аз -или ти ги взимай или милен велчев!
ми зе ги...
за да дам 10 или 20(боже опази!) тряя да съм мъртво пиян или да съм с крадена кола или да съм сгазил 16 души...
е**л съм им майката-ако не щат 5 няма да видят нищо! ще ги внеса в бюджета!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Циганите.
Аз пък вчера минах с 10-ка, нямах др. банкнота, направо сърцето ме забоял.
Добрече не ме осетиха че бях пил 3 бири, така че съм доволен.
Добрече не ме осетиха че бях пил 3 бири, така че съм доволен.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”