Колата ми изпушииииииииии.....

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Колата ми изпушииииииииии.....

Мнениеот WDW » Вто 26 окт 2004 0:10

Та пътувам си аз тия дни към Боровец и тъкмо пристигам до местоназначението,гася мотора и слизам и като се разнесе една пара из под капака почти като на филм !!!! :cry: :roll:
Отварям и гледам маркуча за изпарителя се цепнал и от там целия антифриз ........(или по-скоро това дето съм сипвал едно към гъоторе)
Наложи ми се да я запаля и преместя на десетина метра!!
Дали е фатално това за моторетката,а и също така бързото източване на охладителната течност ???? :roll:

И все пак хвала на Великата машина,че не изпуши на път,че по тия чукари и тъмници ненам ко щях да правя!!!

Sisq0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sisq0 » Вто 26 окт 2004 3:34

Честито!!! ;)

п.п.
За десетина метра какво да и стане я..

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Колата ми изпушииииииииии.....

Мнениеот pinci » Вто 26 окт 2004 10:11

WDW написа:Та пътувам си аз тия дни към Боровец и тъкмо пристигам до местоназначението,гася мотора и слизам и като се разнесе една пара из под капака почти като на филм !!!! :cry: :roll:
Отварям и гледам маркуча за изпарителя се цепнал и от там целия антифриз ........(или по-скоро това дето съм сипвал едно към гъоторе)
Наложи ми се да я запаля и преместя на десетина метра!!
Дали е фатално това за моторетката,а и също така бързото източване на охладителната течност ???? :roll:

И все пак хвала на Великата машина,че не изпуши на път,че по тия чукари и тъмници ненам ко щях да правя!!!

И на мен ми се случи това ама аз се усетих чак като температурата вече беше максимално вдясно. Спрях смених маркуча, долях и изчаках да поизтине. Палиш тръргваш и нямаш проблеми (е поне аз все още нямам а това ми се случи преди 3 месеца)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 26 окт 2004 10:56

зависи колко си карал на прегрят мотор...дано не е много, но всичко си е според зависи, стискам палци да нямаш проблем

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 26 окт 2004 11:18

Ми нали на таблото има една червена лампа и като прегрее недопустимо тя си светва ????
А инак май стрелката не е забивала у ЦЫрвеното ?!Пык и перките се бяха вклучили !!!
А бре Пасатко е яка машина .....

:wink:

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Вто 26 окт 2004 11:31

WDW написа:Ми нали на таблото има една червена лампа и като прегрее недопустимо тя си светва ???? :wink:

Е като останеш без нищо, тая лампа мое и да не светне... А ако светне, ще разбереш, че нещо е станало доста преди това... :wink:

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

прегряване

Мнениеот Жоро Делчев » Вто 26 окт 2004 21:16

На мен преди година и половина ,лятото по едно стръмно нагорнище ми искипя охладителната течност хем перката са беше включила,после шлаифане на главата и нова гарнитура....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”