тест-драйв

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

тест-драйв

Мнениеот warrior » Сря 05 апр 2006 12:50

“Фолксваген” организира “Дни на отворените врати” у нас

Dnevnik.bg | днес, 12:14

Специално за дните на отворени врати у нас дойде и суперлимузината "Фолксваген Фаетон"

Фотограф: Архив [Дневник]

За втора поредна година вносителят на “Фолксваген” за България Порше БГ ще проведе дни на отворени врати в своите дилърски центрове в седем български града, съобщиха от компанията. В периода от 1 април до 13 май дилърите във Велико Търново, Стара Загора, Созопол, Русе, Варна, Пловдив и София ще бъдат домакини на забавните и атрактивни представяния за моделната гама на немската марка.

Целта на „Дните на отворени врати” е да се даде възможност на потенциалните клиенти да тестват избрания от тях автомобил. На разположение за тест драйв ще бъдат “Поло” и “Голф”, “Пасат”, всъдеходът “Туарег”, многофункционалният “Туран” и лекотоварните “Кади”, LT и “Мултиван”.

Специално за „Дните на отворени врати” от Германия пристигат и няколко луксозни лимузини “Фаетон”.

Първият град, където се проведе „Ден на отворени врати” беше Велико Търново, като на 1 април над 300 души са се възползвали от възможността да направят пробно шофиране на изложените автомобили.

Програма на Дните на отворени врати на Фолксваген:

Стара Загора – 8 април 2006 г.

Созопол – 15 април 2006 г.

Варна – 15 април 2006 г.

Русе – 29-30 април 2006 г.

Пловдив – 8-13 май 2006 г.

София – 13 май 2006 г.

вестник Дневник

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 05 апр 2006 13:05

някой има ли онфо как може човек да пробва, т.е. нещо искат ли като документи, ангажираност и т.н.

Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ItsoVT » Сря 05 апр 2006 13:59

Странно в Търново вече мина мисля ,че е било с някакво записване или покани не съм много сигурен ще разпитам.Един приятел е карал новия Голф,Туарег и другите модели и много се изкефил но специално за Туарега чакал до към 5 часа имало много хора.

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Сря 05 апр 2006 14:26

Аз предлагам Пловдивската група да се организираме и да ходим в ХААС :D Знам , че миналия път е било супер!

Потребителски аватар
веско
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот веско » Сря 05 апр 2006 14:35

Аз доколкото знам един приятел в Гърция, Атина, е чакал доста часове за тест драйв на новия модел на Ауди А6 и накрая не го допуснали, защото не си показал шофьорската книжка. Забравил я в колата, а тя била на 2-3 км. Предполагам, че и тук ще я искат и не трябва да се забравя в колата.

Иначе с удоволствие бих се подрусал на файтончето, но сега не мога да пътувам извън бс. :cry:

Потребителски аватар
gogul
Автомобил:
Двигател: 1989
Контакти:

Мнениеот gogul » Сря 05 апр 2006 15:23

Мен пък ми е чудно къде ще се тестват тия модели в Русе ,тъи като точно на 29-30 е ралито,а представителството на ФВ е на същия булевард който по това време е блокиран :roll:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 05 апр 2006 19:46

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”