екстра си е, а човек трудно се навива на менкане и на мен ми предлагат за двойчицата ми да ми дадат един пасат на 2-3 годинки и да ми доплатят ама се дърпам
Ееееее ИЗПЪЛНИХТЕ МИ ДУШИЦАТА,ЧЕСТНО Цял ден съм на път и се чудя какви ли ще са отзивите.Много се опасявах да не прочета "Селяния голема......" и от сорта По ред: Колата е удома от около 4-5 месеца Двигателя е 1.8 моно 90 к.с. Някой ден със сигурност ще си взема 15'' джанти,но за сега и тези си ме кефят.Ако не успея то поне следващите гуми ще са 195/х/14 За жълтото съм напълно съгласен,но майстора ми поел самоинициятивата понеже имаше доста ръжда и след почистване пляснал жълтото (щото май само такова имал ) За ниското окачване съм много навит,обаче за сега ще изчакам да видя как ще се държи зимата.А и от друга страна си имам извинение с това 4х4 За емблемата не знам още.Ако искате ми вярвайте ама се гордея с нея На пролет първата работа (живот и здраве) е дифузьор на задната броня (by DevilTuning предполагам ) И нещо което страшно много ме дразни в тая кола е СУПЕР МАЛКИЯ багажник.Джабката (жабката.......де да знам ) на буса ми е по-голяма