въпрос за качество на карета Spidan ...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

въпрос за качество на карета Spidan ...

Мнениеот juve » Съб 22 апр 2006 12:03

бих се радвал ако някой може да ми отговори на някой въпроси са карета за пасат Б3.... Има много писано и все пак не ми стана ясно .... Тукашни майстори ми обясняват, че каретата, които се продавали под 90 -100 лева били с гаранция или " южни ментета" ( :deal т.7 ) или са рециклирани , макар и в заводи "някъде" . Затова ми предлагат да сложа Spidan за дребната сумичка от 139 лева само карето ... Добре ... ама аз не съм запознат ..толкова ли са качествени , че да си заслужават двойните пари ? Все пак това е един доста възрастен пасатериум :) А в същото време това е важен елемет за сигурноста на пътя и не бих искал да гушна букета заради някакви си 40- 60 лева.... оф пак се отклоних към познати теми...въпроса накратко е - заслужава ли си парите карето на GKN Spidan ? и тази цена реална ли е или ме къпят ?

Потребителски аватар
dar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dar » Съб 22 апр 2006 12:42

Цената, която са ти обявили си е съвсем реална. Колкото до качеството на каретата - SPIDAN и LOBRO са най доброто което може да се намери на нашия пазар. Но все пак имайки впредвид колата, най доброто съотношение качество-цена имат METELLI поне от личните ми наблюдения (а това пък ми е работата :wink: ). Остава само да си прецениш личното финансово състояние :stll think:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 22 апр 2006 12:49

Някой се беше оплакал скоро от Метели,че издържали само 8000 км!Ама в Офф ли беше не знам!

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 22 апр 2006 13:25

в тази връзка , аз , като човек от старите , които ползват и руски ези ( :P ) имам едни тестове които се изказват добре за Спидан и Лобро и не особенно ласкаво за Метели , а и аз го прегледах онова за 8000 км.. :( впрочем линка е http://kartuning.ru/dop2/index.php?idi=31
и все пак .... каква е вероятноста всичко до 90 лева да е рециклирано "заводско менте " ?

Потребителски аватар
corko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот corko » Съб 22 апр 2006 15:50

с каретат спидан трябва да се внимава защото пуснаха много ментаци дори някои по съвестни търговци те питат какъв спидан искаш от 60 или от 100 лева :D

kojcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kojcho » Нед 23 апр 2006 0:42

спидан льобро и гкн са една марка.130 лв е спекула с клиента цената е до 100лв

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”