http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 4%E0%EB%E0
Е това от което ме беше страх се случи
(текста е под снимката)

Вчера 24.04.2006 към 18:45 карам си аз спокойно Търново-София със сестрами и още две момичета лафиме си слушаме си Стинг абе кеф и 1км след отбивката за павликени (има там 2 завоя) заставам за един москвич и корса. Идва правият участък давам си ляв мигач минавам си в лявата лента (на фарове съм!) и съвсем спокойно си изпреварвам. Тоя шибан ************** мръдна малко в лявата лента и все едно ме видя и се прибра - до тук добре. И точно на 2 метра от него ТОЯ ПРОСТ ****** ****** ******** ******** излезна пред мен в лявата лента без никакъв сигнал без нищо от там в банкета в ляво опа вдясно и стана каквато стана - само се радвам че се плъзнахме а не се въртяхме през капак. Всички живи здрави никой няма и синина дори. Слизам от колата и о чудо корсата я няма - спрял човека с москвича. Викам къде е корсата - избягала. ПОНЕ да беше спрял да ни види живи ли сме... СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЩЕ СПРА В ПОРЕДНИЯТ ИДИОТ ВМЕСТО ДА СИ ПОТРОША МОЯТА КОЛА САМО!
от там се сещата една камара разправии чакай полицай чакай пътна в 2 часа през ноща бяхме в София. От там нови мизерии ДЗИ в орландовци щели да асфалтират плаца не искат да оставиме колата там отивай покрай нас на платен паркинг - нито един паркинг няма места... сетихме се за паркинга на балканкар на красно село. отиваме там тоя с пътна се плесва по челото и вика оооооо аз тука съм карал коли бе отивай ей там да звъниш да ти отвори охраната (там имало ликвидационен център на ДЗИ...). Викам си абе да ти ****** ти до сега къде беше....
И да спомена peso_g40 колега ме позна на пътя и спря -

Благодаря и на golfer-a за телефоннат подкрепа
та така колеги следващият път директно спирам в такъв лумпен
това ме посъветваха и полицайте...
още снимки
http://vwclub.bg/~dragocl/pics/crash/
DragoCL написа:А НЯКОЙ СЕ РАДВАТ...Даскала написа:Слушай кво,отдавна исках да не съществувам за теб обаче все с мен се занимаваш,но сега съм щастлив вече.
П.П Факт е,че вие модератори и админи настроихте някои от потребителите срещу мен.Но.........всичко се връща както се казва,мисля и че го усети скоро.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз лично на никой не бих пожелал такова нещо....