Бях пуснал една тема в "Тунинг", ама причината да пиша тук не е само това, че там май нещо няма особенни отзвуци. Но то може да е защото не е точно тунинг. Та ще преразкажа накратко - голем мерак ми е да си сложа фарове за мъгла на Passat-а (В5/1999). Преди повече от година е имало подобна кампания в UNITRADE - предлагали са специално изработен за модела fog-kit от Votex със всички необходими пласмаси, спойлерчета, халогени въобще - красота. Само че аз тоя момент съм го проспал, а за зла участ се оказа, че е невъзможно нито да се поръча, нито да се достави такъв (камо ли да се намери second-hand).
Както и да е, след доста ровене из мрежата накрая намерих нещо за този модел (можете да го видите тук, но гледаите този за B5 малко по-надолу, а не за В5.5, който е най отгоре). Поръчах си аз kit-чето, доставка, халогени всичко перфектно. Да де ама като наложих корите до колата ... ами не ме изкефи, да не кажа, че даже малко не ми хареса. Да въпрос на вкус е и на мен просто не ми допадна (сега не ме питайте що съм го купувал - едно е на картинка, друго е да го видиш "на живо"). Както и да е - искам да се направи някаква преработка на долната пласмасовата решетка. Идеите са ми в главата, подплатени са и със снимков материал (интересни решения намерих в мрежата) само дето не мога да намеря някой който да приеме работата присърце.
Ще Ви бъда изключително благодарен ако ме посъветвате и/или насочите към майстори, тунингатори или каквито там са хори вещи в занаята с пласмасите и удовлетворяване на клиентските капризи.
искам да си монтирам халогени на Passat B5
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”