ПОМАГАЙТЕ!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

ПОМАГАЙТЕ!!!

Мнениеот FLY » Сря 03 ное 2004 10:39

Здравейте банда,
Вчера ми треснаха акт куките по чл.25 ал.2, за сведение:
Чл. 25. (1) Водач на пътно превозно средство, който ще предприеме каквато и да е маневра, като например да излезе от реда на паркираните превозни средства или да влезе между тях, да се отклони надясно или наляво по платното за движение, в частност за да премине в друга пътна лента, да завие надясно или наляво за навлизане по друг път или в крайпътен имот, преди да започне маневрата, трябва да се убеди, че няма да създаде опасност за участниците в движението, които се движат след него, преди него или минават покрай него, и да извърши маневрата, като се съобразява с тяхното положение, посока и скорост на движение.
(2) При извършване на маневра, която е свързана с навлизане изцяло или частично в съседна пътна лента, водачът е длъжен да пропусне пътните превозни средства, които се движат по нея. Когато такава маневра трябва едновременно да извършат две пътни превозни средства от две съседни пътни ленти, с предимство е водачът на пътното превозно средство, което се намира в дясната пътна лента.
на кръговото на паметника Левски съм в лентата до трамвайните релси, подавам мигач да излизам от кръговото в посока СУ, поглеждам в огледалото - никой и в този момент един ми идва от дясно и удря с неговата задна лява част мойта предна дясна, т.е. опита се да се шмугне между мен и островчето, оказа се кука - като се нароиха 7-8 парчета, такова внимание към мен никога не е имало :? , дайте акъл какво да пиша във възражението, че имам само 3 дни...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”