майстор в Младост 4?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

майстор в Младост 4?

Мнениеот daemon » Чет 11 май 2006 9:09

хора някой знае ли в Младост 4 възможно най-близо до бизнес парка да има майстор да смени един ремък на Поло? че се скъса гадината точно като най-много трябва колата :?

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 11 май 2006 9:11

нямаше ли накакъв сервиз при фантастико ли беше на пазара в мл4? :roll:отстрани на магазина голям сервиз то си пише пт горе:)

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 11 май 2006 9:14

Предполагам ремък на алтернатора. Най-добре отидете до СОФРОСТ ( където работеше Доси ), вземете ремък и го сменете сами ( работа за 10 мин ). Също така май до самия сервиз има и майстори. Ако не - то по-надолу по същата улица има 100%. Ако не ти вдъхват доверие, зад МцДоналдса има доста сервизи.

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Чет 11 май 2006 9:16

Muncho написа:Предполагам ремък на алтернатора. Най-добре отидете до СОФРОСТ ( където работеше Доси ), вземете ремък и го сменете сами ( работа за 10 мин ). Също така май до самия сервиз има и майстори. Ако не - то по-надолу по същата улица има 100%. Ако не ти вдъхват доверие, зад МцДоналдса има доста сервизи.

да същия ремък - ама си е ебало мамата 3-4 ролки аз там не мога да се навра посмъртно.

дай линк за адреса на bgmaps.com за СОФРОСТ pls.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 11 май 2006 9:22

Ами линк не мога да ти дам.. но ще ти обясна.
Значи знаеш улицата м/у бизнес парка и мл 4. Та да речем от бизнес парка се изнизваш по улицата от светофара на технополис. След това излизаш на въпросната улица ( която минава точно до оградата на парка ), караш само по нея стигаш до едно кръстовище ( по него минава 76 ) и ти продължаваш направо. На следваия завой 76 завива а ти продължаваш още 20-на метра. Магазинът ти се пада отдясно ( има един мотор отгоре ). Та там продават ремъци преполагам ще могат и да ти го сменят. Ако не.. продължаваш по същата улица. Надолу отляво мисля че съм виждал разни майстори. Също така преди кръстовището с Ал. Малинов се намира Ауто плюс ( ако не си намерил ремък в Софрост ).

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 11 май 2006 9:24

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Чет 11 май 2006 9:25

Muncho написа:Ами линк не мога да ти дам.. но ще ти обясна.
Значи знаеш улицата м/у бизнес парка и мл 4. Та да речем от бизнес парка се изнизваш по улицата от светофара на технополис. След това излизаш на въпросната улица ( която минава точно до оградата на парка ), караш само по нея стигаш до едно кръстовище ( по него минава 76 ) и ти продължаваш направо. На следваия завой 76 завива а ти продължаваш още 20-на метра. Магазинът ти се пада отдясно ( има един мотор отгоре ). Та там продават ремъци преполагам ще могат и да ти го сменят. Ако не.. продължаваш по същата улица. Надолу отляво мисля че съм виждал разни майстори. Също така преди кръстовището с Ал. Малинов се намира Ауто плюс ( ако не си намерил ремък в Софрост ).

загрях - благодаря много.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”