Фабрично изместване на волана???
Фабрично изместване на волана???
Абе тука един познат ми твърди много убедено, че фабрично волана не бил центриран (симетрично), а бил завъртян малко наляво. Имало било някава причина за това, ама не се сещал к'ва. Да сте чували нещо по въпроса?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да.
И при мен е тъка и на двата Голфа.
Най-вече ми направи впечетление когато ми правиха реглаж на предницата, колата не носеше на никъде но волана не искаше да седи прав.
Най-вече ми направи впечетление когато ми правиха реглаж на предницата, колата не носеше на никъде но волана не искаше да седи прав.

- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
poni написа:Колега,ако ти бие на ляво волана ти препорьчвам следното:влизаш с дясната гума в пьрвата дупка на пьтя/има ги навсякьде/,и след това волана се е изместил на нормална позиция/е,може да е мрьднал малко повече/!Това е от собствен опит Drive
За съжаление това не успявам да го направя като хората. От няколко месеца все с дясната влизам в големите дупки ама нъц, продължава да си дърпа на ляво
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
poni написа:Колега,ако ти бие на ляво волана ти препорьчвам следното:влизаш с дясната гума в пьрвата дупка на пьтя/има ги навсякьде/,и след това волана се е изместил на нормална позиция/е,може да е мрьднал малко повече/!Това е от собствен опит Drivegti написа:И при мен е така Sly
После ти ли ще ми платиш джантата?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”