Въпроса ми е следния.Трябва ми кола за майками, и се двуомя между
некво голфче 2-ка с по слаб двигател или поло. За около 3 хидарки.
Аз попринцип съм привърженик на голчетата,но на нея и полото може да и върши работа, и ако са му по малко разходите може и да е по удачен вариант.Но понеже не съм голям разбирач реших да се допитам до вас. Предварително мерси на отзовали те се.
голф или поло
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
кое да е поло наш га ше има по-ефтина поддръжка от цвайката,а?
Само за бърза справка, почти пълен ремонт на предница на мойто поло само за частите (2 носача, кормилна рейка лява (дълга капсулована) 2-3 тампона) = ~210 кинта....
52 кинта носача
от 70-90 кинта накрайника
за сравнение на пасата на брачеда (не му знам модела, ма тез големите кошници (92-ра) целата предница ~ 160-70 пари
па за двойка направо не ми се говори, там си е ефтинджос напрао....
пак за справка същия тоз накрайник за Г3 е 24 кинта....
уловката е че старите полота (кат за 3 бона) са с окачване кат Ауди 80/100 а тва е ту мъч експензив удоволствие както разбрах на собствен гръб
и изобщо в който и да е магазин кат влена да провера за цена на дадена част, хората ми я дават и казват същото за Г2 струва еди си колко, и допълват къса серия коли брат, що не пита преди да си купиш.....
Само за бърза справка, почти пълен ремонт на предница на мойто поло само за частите (2 носача, кормилна рейка лява (дълга капсулована) 2-3 тампона) = ~210 кинта....
52 кинта носача
от 70-90 кинта накрайника
за сравнение на пасата на брачеда (не му знам модела, ма тез големите кошници (92-ра) целата предница ~ 160-70 пари
па за двойка направо не ми се говори, там си е ефтинджос напрао....
пак за справка същия тоз накрайник за Г3 е 24 кинта....
уловката е че старите полота (кат за 3 бона) са с окачване кат Ауди 80/100 а тва е ту мъч експензив удоволствие както разбрах на собствен гръб

и изобщо в който и да е магазин кат влена да провера за цена на дадена част, хората ми я дават и казват същото за Г2 струва еди си колко, и допълват къса серия коли брат, що не пита преди да си купиш.....
Emi az karam polo 1.05 92 i sym dovolen.Ne har4i mnoo/8-8.5l na gas gradsko ne mn spokojno karane/.Za remonti ne e po-skypo ot golf 2/e moe ama malko-tva po-gore ne go vervaj za pasata!!!-razli4ni 4asti razli4ni ceni-prosto ima mn ku4e marka 4asti.Ina4e hubavite 4asti za polo i za golf po4ti nemat razlika,a poloto har4i OPREDELENO po-malko,po-lesno se kara,a kato mahne6 korata i oblegne6 zadnite sedalki si stava tovarno/za kombito govorq de.NE SI ZIMAJ KUPE!!!
Uspeh
Ами кирилицата?
mod edit: wili98
Uspeh
Ами кирилицата?
mod edit: wili98
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поло с две ръце...
Голфа за града.. какво ще вземеш? 1.3, 1.6, или 1.8?
1.8 читав.. за тези пари .. трудно...
1.6 един красив карбуратор.. олеле
1.3 - харчи трака, не върви, светка маслото..
поло 1.0 моно.. от горубляне за 2.750 взех прекрасно такова..
Купе 93 година..
Ръжда не знае че съществува.. двг в прекрасно състояние..
За 2ра градска кола.. дума да не става за голф
Разходи.. кво чупене кви работи...
полото само рейката му е проблем..
Амортесьори - като на голф, че и по - евтино..
Моно инжекция... Върви прилично.. за в града перфектно,... за жена е изтребител.
Недостатъци за жена - шибани странични огледала .. ама и това има лек.
Всичката далавера евентуална по ремонт на предница, ще се компенсират ор състоянието на колата... или от първата смяна на 4 гуми..
Поло поло и пак поло...даже и не подлежи на коментар...
Голфа за града.. какво ще вземеш? 1.3, 1.6, или 1.8?
1.8 читав.. за тези пари .. трудно...
1.6 един красив карбуратор.. олеле
1.3 - харчи трака, не върви, светка маслото..

поло 1.0 моно.. от горубляне за 2.750 взех прекрасно такова..
Купе 93 година..
Ръжда не знае че съществува.. двг в прекрасно състояние..
За 2ра градска кола.. дума да не става за голф
Разходи.. кво чупене кви работи...
полото само рейката му е проблем..
Амортесьори - като на голф, че и по - евтино..
Моно инжекция... Върви прилично.. за в града перфектно,... за жена е изтребител.
Недостатъци за жена - шибани странични огледала .. ама и това има лек.
Всичката далавера евентуална по ремонт на предница, ще се компенсират ор състоянието на колата... или от първата смяна на 4 гуми..
Поло поло и пак поло...даже и не подлежи на коментар...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”