каско
- kun4ev
- Автомобил:
- Двигател:
каско
колеги какво ще кажете за каско в армеец.някой има ли наблюдения.много се чудя къде да си направя каско,че старото ми изтича ама мисля да сменя компаниятя
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм в Армеец. Плащаха ми щета. Стана доста бързо. Единственото, което е неприятно, че ако си на разсрочено плащане на вноските, трябва да ги платиш всичките за да ти платят те нещо. Ако си в края на периода, и ти остава само една вноска например, е ОК, щото все нещо ще ти изплатят след приспадането. Но както беше при мен, аз трябваше да им дам разликата между вноските и размера на щетата. Щета - 253 лева, оставащи вноски 440 лева. Та се наложи да им дам 187 лева и да се приключи въпроса. Можеше да си плащам като поп всяка вноска, а за последната да ми приспаднат щетата и да ми платят сто и няколко лева. Аз предпочетох да си реша въпроса наведнъж и сега до януари няма какво да плащам. Та това е. А и освен това има писано по този въпрос, така че 

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги как стои въпросът с процента . Трябва да си подновявявам застраховката. Досега бях в Булинс. Я малко доводи за да отида в Армеец. Колата основно си я застраховам зада мога да спя спокойно и да не крадът от нея не толкова за щети.
Имаше един колега бачкаше в Офиса на Армеец в Младост. Ако намери малко време нека се обади за ми разясни тези неща и евентуално да го посеся .
Търся ттънкана застраховка че съм отънял отвсякъде.
Имаше един колега бачкаше в Офиса на Армеец в Младост. Ако намери малко време нека се обади за ми разясни тези неща и евентуално да го посеся .

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”