Здравейте, от днес съм тук/във форума/ но иначе съм отдавна в "лудницата - VW". През 1995 г. създадохме Фолксваген боксер клуб - София, който и до днес съществува. Правим годишно по 1 събиране........най-много през 2002 - точно 98 коли. Сега се събираме всяка първа неделя на месецана от 18 ч. на бензиностанцията на "Еко петролиум" на бул. България.
На мен малко ми е малко това, Вие къде се събирате?
Има ли форума галерия, защото не мога да кача снимки на моя змей?
Сбирки
asentm написа:кой полигон и от колко часа?
Тук:
http://forum.vwclub.bg/viewforum.php?f=4
обикновено преди срещата се уговаря точния час.

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
това е хубаво, но който не го е организирал незнае колко трудно е това........1-во да прозваниш нод 100-та тел., да уговориш място и разрешение от общината /поне 1 месец по-рано/, да се договориш с радио за реклама и няколко вестника........абе чанч си е.......до сега съм организирал 8 от 9 събора и знам какво е.........за жалост провалихме 10-я от началото на октомври........ако искате да сложим 1 дата на пролет още от сега, ще си поделим организацията, имам опит и да разцепим София
Предлагам да се съберем на Александър Невски. Ние по традиция обикаляме София......колоната е около 1.5 км. ако се движим Х 2 коли............
та моя тел е 0898546249

Предлагам да се съберем на Александър Невски. Ние по традиция обикаляме София......колоната е около 1.5 км. ако се движим Х 2 коли............
та моя тел е 0898546249
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Нямаме предвид да организираме нещо грандиозно със споснсори и тн..... просто идеята е когато последната Неделя от месеца правиме редовната ни среща на полигона в Студентски град,да дойде и вашия Боксер клуб.За полигона нито се искат разрешителни,нито ни трябват спонсори и никой няма да ни изгони колкото и коли да сме.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”