Става въпрос за Scirocco '84, 1.8 карб.
Нарлашиха ме, че вече почти никъде няма части за тях (освен за ДВГ). Вие какво мислите? Дали да рискувам?
Дали да си купя Scirocco?
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дали да си купя Scirocco?
poGo написа:Става въпрос за Scirocco '84, 1.8 карб.
Нарлашиха ме, че вече почти никъде няма части за тях (освен за ДВГ). Вие какво мислите? Дали да рискувам?
Това за частите е вярно, по моргите ги няма никъде, а и имало някакви тампони на задния мост, дето стрували майка си и баща си

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
asskoGTI написа:ако имаш кредитна карта си вземи
като собственик на такава кола,ви чета компетентните мнения и се смея....какво ще рече кредитна карта

- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gas написа:......външните части са малък проблем,но зависи кой колко мерак има,всичко се намира...ако е добра колата я взимай
Под външни части сигурно имаш предвид тенекии, "осветителни тела" и стъкла?!?!? Ти откъде си намираш части ако ти се наложи - от внос или тука от БГ?? Мисълта ми е, че ако за един фар или едно стъккло, примерно, се 4ака 2 месеца поръчка от Германия...............

Освен това тоята е ЗНАЧИТЕЛНО по-нова.
Можеш ли да споделиш някой от "тежките" моменти свързани с подръжката на Scirocco. Приятните моменти си ги представям!!

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
poGo написа:gas написа:......външните части са малък проблем,но зависи кой колко мерак има,всичко се намира...ако е добра колата я взимай
Под външни части сигурно имаш предвид тенекии, "осветителни тела" и стъкла?!?!? Ти откъде си намираш части ако ти се наложи - от внос или тука от БГ?? Мисълта ми е, че ако за един фар или едно стъккло, примерно, се 4ака 2 месеца поръчка от Германия...............![]()
Освен това тоята е ЗНАЧИТЕЛНО по-нова.
Можеш ли да споделиш някой от "тежките" моменти свързани с подръжката на Scirocco. Приятните моменти си ги представям!!
тежките моменти са евентуални челни сблъсъци,трудно се намирта мигачи,фарове предна броня....няколко пъти го удрям и си намирам всичко каквото ми трябва..последния път даже ми останаха мигачи и фарове.трябва да си подготвен за тоя момент,но не е чак толкова страшно.повечето собственици на такива коли се познаваме и си помагаме,все някой знае някаде да има някоя такава на части и така...не е чак толкова сложно,но не и като да караш голф2 и да си намираш всичко лесно

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”