Малко тъп въпрос за застраховка
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Малко тъп въпрос за застраховка
Може да прозвучи странно но колата бе нападната от крави, без майтап, бях в една махала на около 60 км от София и явно съм случил на крави фенки на VW , особено на зелени комбита, та освен че го облизаха отгоре додолу , пасата се сдоби и с куп дребни драскотини, не е болка за умиране ама дразни. Колата има каско и въпросът ми е като паркинг щета ли да представя надрасканото, и въобще ще го признаят ли. Щото ако им кажа че крава се е опитала да похапва от пасата ......... 

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Re: Малко тъп въпрос за застраховка
orgasmatron написа:.....
Смяяяях, извинявай, ама не мога да се сдържа - ти как си?! облизаха ли те.....(имаш късмет, че бикът е липсвал:)))
Пиши я паркинг:) с крави френски възпитанички няма да стане...
- orgasmatron
- Контакти:
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
зависи от застрахователя , налице е щета - би трябвало да ти платят , друг е въпроса на колко ще го оценят - пробвай!
аз съм имал премеждие с такива влюбчиви в VW животинки , бях спрял да си измия предно стъкло на чешма в едно село, и в момента в който запалих колата видях една такава влюбена крава на два крака как се опитва да ми стъпи на предния капак...
.добре ,че зад мен нямаше кола - не ви го пожелавам като изживяване 
аз съм имал премеждие с такива влюбчиви в VW животинки , бях спрял да си измия предно стъкло на чешма в едно село, и в момента в който запалих колата видях една такава влюбена крава на два крака как се опитва да ми стъпи на предния капак...

- spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Малко тъп въпрос за застраховка
orgasmatron написа:Може да прозвучи странно но колата бе нападната от крави, без майтап, бях в една махала на около 60 км от София и явно съм случил на крави фенки на VW , особено на зелени комбита, та освен че го облизаха отгоре додолу , пасата се сдоби и с куп дребни драскотини, не е болка за умиране ама дразни. Колата има каско и въпросът ми е като паркинг щета ли да представя надрасканото, и въобще ще го признаят ли. Щото ако им кажа че крава се е опитала да похапва от пасата .........
Един приятел имаше подобен случай преди години. Той заедно с негов приятел и новата му кола карат някде по селата. Изведнъж стадо овце. Моят прител тамън си бил взел камера и си човъркал по нея и снимал. В това време овцете решават че колата става супер за път и хоп през нея. После застрахователите му казали да си гледа работата и, че нямя как овце да го сгазат. Та се опряло до видео материала и съответно после му платили щетите. Та съвета ми е в такива случай ако имате под ръка нещо като фото или камера снимайте да не остането после на сухо...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
На някои от вас съм го разправял:
Когато взех Венто-то му сложих предна броня от Интеркар->най-евтината пластмасарка - цяла отливка, няма ножове, няма нищо....
Карам си една вечер по много добре осветения и без дупки път от Драгоман към Сливница -> с около 120км/ч ( абе беше повечко доста ама дотолкова намалих) и удрям една пресичаща неправилно пътното платно котка ...... слизам половината броня - дясната част почти до номера - всичко на парчета(абе една трета липсваше). Котката не я намерих, че не я и търсих много.
Та по същество - отивам в Бояна за оглед
Кво си ударил бе? Куче викам, голямо беше(фана ме срам да кажа котка) Кво куче бе, да не е било с шлифер? Майтапи, ... пет човека идваха да я оглеждат колата. В крайна сметка всичко беше коректно после, беше ми изплатена щетата.
Според мен казваш че така си я намерил колата на паркинга -> самата истина и си ОК.
п.с. Много солен тоя Пасат щом му налитат крави, да го измиеш малко!
Когато взех Венто-то му сложих предна броня от Интеркар->най-евтината пластмасарка - цяла отливка, няма ножове, няма нищо....
Карам си една вечер по много добре осветения и без дупки път от Драгоман към Сливница -> с около 120км/ч ( абе беше повечко доста ама дотолкова намалих) и удрям една пресичаща неправилно пътното платно котка ...... слизам половината броня - дясната част почти до номера - всичко на парчета(абе една трета липсваше). Котката не я намерих, че не я и търсих много.
Та по същество - отивам в Бояна за оглед

Според мен казваш че така си я намерил колата на паркинга -> самата истина и си ОК.
п.с. Много солен тоя Пасат щом му налитат крави, да го измиеш малко!

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
madmen написа:....
хехее на времето ударих така с около 100км един мачарок:)направо го размазах с Омегата.само бронята беше спукана но имаше доста карантия + кожухче от котенцето

п.с. плащат си одраните работи споко.кажи че така си си намерил колата на паркинг:)
- orgasmatron
- Контакти:
redOne написа:Не мога да разбера тази национална черта на българина, все да мами и тарикатства. Защо да лъже застрахователя, като единствения случай при който не се изплащат обезщетения по каско е природни бедствия. А тези крави едва ли могат да се нарекат такива.

пробвах с паста, почти става ако не се взира човек а и не знае че има драскотини всичко си е ок.
Иначе кравите свикнаха и с мен и с пасата, само бичето оня ден се дърви нещо и не ми даваше път та го гоних с една гега по улицата

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”