Edit: Да се замислим...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Edit: Да се замислим...

Мнениеот Bob.Baev » Чет 30 мар 2006 10:23

Последна промяна от Bob.Baev на Пон 03 апр 2006 20:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Чет 30 мар 2006 10:32

Снощи след дружбенската среща минах от там минути след инцидента, полицаите не бяха отцепили платното и колите си минаваха спокойно покрай прегазения човек :No :No :No ....... нямам думи :cry:

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 30 мар 2006 10:35

много, ама адски много се ядосвам, като чуя как някой сгазва човек и избягва... какъв човек трябва да си, човек ли, животно ли... вярно, че не ми се е случвало и не мога да знам със сигурност как бих се почувствал в такъв момент, но едва ли бих постъпил като тази гад. и на всичкото отгоре ще петни любимата марка. а бе нямам думи просто :?

Потребителски аватар
Mega
Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
Двигател: AGN - 125
Контакти:

Re ...

Мнениеот Mega » Чет 30 мар 2006 10:43

Да пази господ от такива неща. Преди бях много див. Сега явно с времето човек става по-спокоен и започва да мисли много повече, какво може да стане, както и, че не сме безсмъртни! :(

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 30 мар 2006 10:49

Господ го е наказал този ..

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Чет 30 мар 2006 12:50

:censored:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 30 мар 2006 18:39

Дори не знам кво да кажа... Неизживяно детсво! РЕЙСЪРИ! Има си места и за тоя спорт... :x

Потребителски аватар
cherry
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cherry » Чет 30 мар 2006 18:42

bbaev написа:много, ама адски много се ядосвам, като чуя как някой сгазва човек и избягва... какъв човек трябва да си, човек ли, животно ли... вярно, че не ми се е случвало и не мога да знам със сигурност как бих се почувствал в такъв момент, но едва ли бих постъпил като тази гад. и на всичкото отгоре ще петни любимата марка. а бе нямам думи просто :?

Няма защо да се ядосваш, за постъпките на другите - има доста не съвестни и безотговорни хора между нас.

BAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BAN » Чет 30 мар 2006 23:38

bbaev написа:много, ама адски много се ядосвам, като чуя как някой сгазва човек и избягва... какъв човек трябва да си, човек ли, животно ли... вярно, че не ми се е случвало и не мога да знам със сигурност как бих се почувствал в такъв момент

Колега, изобщо можеш ли да се замислиш (освен повърхностно, каквото ти е и мнението) какво си казал всъщност?????

, но едва ли бих постъпил като тази гад. и на всичкото отгоре ще петни любимата марка. а бе нямам думи просто :?

sorry за spam -ма, но много ме нервирате!

само като ви чета мненията и се сещам за ония двама интелектуалци, които си седели в парка и заваляло:
- Ох, заваля! - рекъл единия
- Абе, моля ти се, простаци!!! - коментирал, на свой ред, другия!!!

И за да не остана неразбран:

Това, че някой е постнал такава тема, НЕ Е причина да трупаме мнения на нея за да постигнем вътрешен комфорт на психическото си състояние - от "начинаещ" в "любител шофьор" до "VW маниак", а за да се замислим, че за едно-две и повече семейства днес светът е жесток и не му трябват популисти, които "... на всичкото отгоре им петнят любимата марка"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Така че, моля колеги (нямам нищо лично към автора!!!!), преди да се уверите, че ВИЕ няма утре да сте поредната МЪРША (дори и да не сте избягали от произшествието) замислете се над заглавието, с което ще ВИ покажат и мненията, които ще постнат за ВАС!
mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Пон 03 апр 2006 20:12

@Philip
За съжаление си прав. Не съм се замислил достатъчно, просто видях тази новина и ми се сви сърцето. Не трябваше да слагам такова заглавие, мисля да го променя. обаче не си прави прибързани заключения - това за любимата марка няма нищо общо с това как съм се почувствал от новината и със сериозността на произтичащите от една катастрофа последствия.

Извинявам се на всички засегнати, че заради грешка на езика (главата) от съпричастен станах виновен...

BAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BAN » Пон 03 апр 2006 22:23

Всичко е ОК!,

Нали затова е форума, с мненията си да се учим от своите и чуждите грешки!

Айде, като се видим на някое от събиранията ще чукнем по една :beer

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”