Искам да си купувам точно такава кола и тази много ми харесва.
http://www.mobile.bg/11280250441856740
Странното ми е че обявата е на над 20 дни,а пассат-а изглежда много запазен и все още не е продаден(званях на човека).
Моля кажете си мнението и НАЙ-ВЕЧЕ ако има някой от форума, който има информация точно за тази уникална машинка, ще съм му благодарен!
Смятам в събота да ходя да го гледам, ама пътя до Велико Търново от СФ не е малко та идеята ми е да отида максимално подготвен и да знам че си заслужава.
Питане относно един конкретен пассат б5
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане относно един конкретен пассат б5
И какво и е толкова уникалното на тази кола? Гледам, че има много снимки, някои от които повтарящи се като гледна точка, но няма нито една на двигателя.
И цената не е ниска...
Все пак ако решиш да я гледаш вземи разбиращ човек с теб, ако ти нямаш опит, и без това ще биеш доста път.
Ето ти синтезирана информация за Б5, какво трябва да гледаш при покупката! Махнал съм снимките от материала, че става голям файла и не може да се качи. И успех в избора, но не прибързвай, за да не съжаляваш после!

Все пак ако решиш да я гледаш вземи разбиращ човек с теб, ако ти нямаш опит, и без това ще биеш доста път.
Ето ти синтезирана информация за Б5, какво трябва да гледаш при покупката! Махнал съм снимките от материала, че става голям файла и не може да се качи. И успех в избора, но не прибързвай, за да не съжаляваш после!

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Ох, това като го видя:
и направо се разтрепервам от мъка...
По колата няма какво да се прави качваш се и караш.
и направо се разтрепервам от мъка...
-
- Автомобил:
- Двигател:
За съжеление пасата вече е продаден, така че темата може да се изтрие!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”