Предоставям на вниманието ви 2 статиии със много интересни факти.Писна ми да чета по други форуми от всезнайковци какъв бил Голфа и тн и тн а никой не си прави труда да се поинтересува и да не е голословен.Тук не мисля че има някой, който да не се е убедил в качествата на Фау Ве.Естествено те си имат и недостатъци като всички други коли.Но мисля че статиите на Авто Билд са достатъчно меродавни та си направих удоволствието да ги сканирам и да ги видите и вие ако още не сте си купили новия брой.Имам броеве и от години пак на същата тематика но ме мързеше да ги търся.Оставям вие да коментирате.А за тези които ги мързи и нямат време да четат съм подчертал най-важното.
Последна промяна от Kozunak на Пет 16 юни 2006 11:20, променено общо 2 пъти.
против правилата на форума е и против моето възпитание така че няма да споменавам марки, но има хора които си плачеха за такава статия щото все не вярват.и все моето си е най-хубаво и голфа е боклук.само дето хората в германско не мислят така.само го вижте след сички тия изживявания синия (или лилав незнам) голф как изглежда вижте му боята....е какво да коментираме?! 420 000км + 2 катализатора + 20 години каране от 2 ЖЕНИ + ТЕСТОВЕ = 10% загуба на мощност сменяне на консумативи и някакви нормални подменени части ВТОРА РЪКА.е аз наистина няма какво да кажа.коя друга кола би издържала по достойно на подобно мъчение ми кажете?
DragoGT написа:ако искаш прати ги на dragocl@vwclub.bg и ще ги кача на сървъра
готово!не обръщай внимание на това как съм кръстил файловете
ПП иначе аз съм фен на Ауто Билд и съм абониран от 2 години.а имам броеве немски от 93-94 май.много яко списание.и даже ппреди години статииите им за голф бяха още по добри и тн обаче са ми някъде по кашони в мазето или тавана и не ми се рови сега иначе такива неща си спомням пишеха че още от детски години се влюбих в тия коли.