Като си взех колата, явно са ми гепили оригиналните стелки и съм с някакви други, които не се закачат както оригиналните и определено формата не е за тази кола. Отъде мога да си купя стелки?
В Юнитрейд е само с поръчка и има само гумени 150 кинта - май са луди!!!

Откъде да си купя оригинални стелки или подобни на тях
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kozunak написа:е ти кво искаш...оригинални сичко точно и за 10 лева?!няма как да стане.аз си взех от юнитрейд.
Е не ми се давта 300 лв. за стелки! По-добре да отида да ми направят от персийски килим стелки по поръчка, сигурно ще е по-евтино.
Разбирам да дам 100 лв. ама 300, не - мерси!
Мразя да давам пари за нещо, което не струва толкова. Обмислям идеята да отида до някоя автокъща и да трампя моите стелки с друг пасат и доплащане.
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Откъде да си купя оригинални стелки или подобни на тях
Dan4ote написа:Като си взех колата, явно са ми гепили оригиналните стелки и съм с някакви други, които не се закачат както оригиналните и определено формата не е за тази кола. Отъде мога да си купя стелки?
В Юнитрейд е само с поръчка и има само гумени 150 кинта - май са луди!!!
хай,имам стелки на issota,водят се универсални и трябва да се мерят..около 80лв е комплекта
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gas написа:.....хай,имам стелки на issota,водят се универсални и трябва да се мерят..около 80лв е комплекта
А само на комплекти ли са? (Аз търся само шофьорската стелка) и закопчават ли се за пода като оригиналните?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
gas написа:хай,имам стелки на issota,водят се универсални и трябва да се мерят..около 80лв е комплекта
а можеш л ида покажеш на снимка, ил инякъде в нета какво представляват, че нищо не ми говори issota
а и ме интересува дали има сини....

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 5%EB%EA%E8тук е писано по тази тема!
И аз го имам този проблем.Засега си карам с "циганските".
И аз го имам този проблем.Засега си карам с "циганските".
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radeto написа:На илиенци има каучукови, е вярно не са "оригинални" за каквато и да е кола, но не вонят на гума и не се налага да търпим тази воня 2-3 месеца. Абсолютно без какъвто и да е мириз са, има черни, сиви и кафяви...
Абе не ми се ще да взимам неща от илианци

Gas, дали имат закопчалки тези стелки на issota?
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
аз мойте не помня колко ги плащах но със сигурност не са били 300 лева.но ти пък искаш и мокетени.незнам.300 лева наистина не си заслужава.мойте някъде към 160-180 по спомени.но са гумени.пак се закопчаван и тн и тн.но нито миришат нито нищо.реших се на тоя вариант щото на практика са вечни а и са си направени специално по колата и нито се мотат заплитат по педалите и тн.а и са възможно най семпли.преди бях с некви умрели от Метро първо че 2 месеца колата ми ВОНЕШЕ и второ че след 10 месеца се изпокъсаха предните.според мен за по нова кола е оправдана инвестицията. 

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!
В ebeya има доста оригинални стелки дори и с надписи R32 GTI може да си земем заедно и ще си поделим пощата
иначе са между 50-100 евро зависи от модела
иначе са между 50-100 евро зависи от модела
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”