Накладки
-
- Автомобил:
- Двигател:
Накладки
Питането ми е следното някой може ли да ми каже точния номер на накладките(предни и задни) където и да съм проверявал досега ми казват ,че има два вида примерно и трябвало да отида в магазина с накладките та да ми дадът същите, иска ми се да си ги взема прдварително и когато имам време да ги сменя ,а не да обикалям примерно с градския транспорт и накладките под мишница
.Колата е Голф 3 ГТИ 115 коня.Номер на рама:WVWZZZ1HZRW------.

Аз имах същия проблем , ако си с вентилирани дискове взимаш тънките ( 16.2 мм) ако си с солидни дискове - дебелите( 19.6 мм). Купих си дискове Брембо и накладки ПАГИД , но ми дадоха дебели, и обикалях да ги сменям
тънките са доста по скъпи от дебелите такива. Сигурно не си със същия размер като на ТДИ , но предполагам че е подобно. Погледни на www.kanex.bg и се ориентирай за размера.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Dobermansp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Az vchera si kupih predni nakladki tochno za GTI 115 k.s. Vzeh si pak Textar - mnogo sym dovolen ot tqh, vypreki che sa skypi4ki, no pyk sa mnogo dobri. Dai pove4e pari za naldaki, vmesto polse da ti izleze prez nosa da polirash diskovete
Za turskite i ispanskite bokluci ne mi se govori. Ima edno magazinche sreshtu hotel hemus. Obajdash se tam i kazvash kakyv e Golfa i dali sa plytni ili ventilirani diskovete. Bi trqbvalo da sa ti ventilirani prednite diskovete a zadnite plytni. Zatova te pitat dali stava vypros za predni ili zadni nakladki, godina na kolata i motor.Oshte na sy6tiq den ti gi nosqt. Ne ti e nujno da se zanimava6 s gluposti prosto se obajda6 po telefona i kazva6 zadni nakladki za Golf 3, s plutni diskove, edi koq si godina, 2-litrov motor i t.n.Momcheto si razbira ot rabotata i vednaga 6te ti kaje ako ti neshto ne si siguren. Ostavqm ti edin telefon 0888624236 - Atanas Traikov.
By the way okolo 60 lv struvat prednite nakladki na Textar, a zadnite sa kym 50.
Uspeh!
Edited by Bratt
ТУК ПИШЕМ НА КИРИЛИЦА!!!

By the way okolo 60 lv struvat prednite nakladki na Textar, a zadnite sa kym 50.

Uspeh!

Edited by Bratt
ТУК ПИШЕМ НА КИРИЛИЦА!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”