Накладки

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
paradiselost
Автомобил:
Двигател:

Накладки

Мнениеот paradiselost » Чет 15 юни 2006 11:24

Питането ми е следното някой може ли да ми каже точния номер на накладките(предни и задни) където и да съм проверявал досега ми казват ,че има два вида примерно и трябвало да отида в магазина с накладките та да ми дадът същите, иска ми се да си ги взема прдварително и когато имам време да ги сменя ,а не да обикалям примерно с градския транспорт и накладките под мишница :D .Колата е Голф 3 ГТИ 115 коня.Номер на рама:WVWZZZ1HZRW------.

Потребителски аватар
nix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nix » Чет 15 юни 2006 11:29

Аз имах същия проблем , ако си с вентилирани дискове взимаш тънките ( 16.2 мм) ако си с солидни дискове - дебелите( 19.6 мм). Купих си дискове Брембо и накладки ПАГИД , но ми дадоха дебели, и обикалях да ги сменям :( тънките са доста по скъпи от дебелите такива. Сигурно не си със същия размер като на ТДИ , но предполагам че е подобно. Погледни на www.kanex.bg и се ориентирай за размера.

paradiselost
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paradiselost » Чет 15 юни 2006 11:42

Предните са вентилирани и мисля че дебелината им е 25 а диаметъра 280. а отзад са плътни.

Потребителски аватар
Dobermansp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dobermansp » Чет 15 юни 2006 13:14

Az vchera si kupih predni nakladki tochno za GTI 115 k.s. Vzeh si pak Textar - mnogo sym dovolen ot tqh, vypreki che sa skypi4ki, no pyk sa mnogo dobri. Dai pove4e pari za naldaki, vmesto polse da ti izleze prez nosa da polirash diskovete :) Za turskite i ispanskite bokluci ne mi se govori. Ima edno magazinche sreshtu hotel hemus. Obajdash se tam i kazvash kakyv e Golfa i dali sa plytni ili ventilirani diskovete. Bi trqbvalo da sa ti ventilirani prednite diskovete a zadnite plytni. Zatova te pitat dali stava vypros za predni ili zadni nakladki, godina na kolata i motor.Oshte na sy6tiq den ti gi nosqt. Ne ti e nujno da se zanimava6 s gluposti prosto se obajda6 po telefona i kazva6 zadni nakladki za Golf 3, s plutni diskove, edi koq si godina, 2-litrov motor i t.n.Momcheto si razbira ot rabotata i vednaga 6te ti kaje ako ti neshto ne si siguren. Ostavqm ti edin telefon 0888624236 - Atanas Traikov.
By the way okolo 60 lv struvat prednite nakladki na Textar, a zadnite sa kym 50. :(

Uspeh! :)

Edited by Bratt
ТУК ПИШЕМ НА КИРИЛИЦА!!!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”