Здравейте,
Ако искам да си продам автомобила, трябва ли да си платя всички актове/фишове?

При продажба трябва ли да се платят всички актове/фишове
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
не...все още
п.с. попълва се една декларация, в която има следния текст:
п.с. попълва се една декларация, в която има следния текст:
Декларирам,че:
- аз лично нямам непогасени подлежащи на принудително изпълнение задължения за данъци, мита и задължителни осигурителни вноски.
--представляваната от мен фирма няма непогасени подлежащи на принудително изпълнение задължения за данъци, мита и задължителни осигурителни вноски.
- лично и като едноличен тьрговец нямам непогасени подлежащи на принудително изпълнение задължения за данъци, мита и задължителни осигурителни вноски.
(ненужното се зачерква)
Известно ми е,че за декларирани от мен неверии данни нося отговорност по чл. 313 от Наказателния кодекс.
Дата........ месец........ год................. ..........................................
Гр....................................... (подпис, печат на декларатора)
Образецът на декларацията е утвърден от МИНИСТЬРА НА ФИНАНСИТЕ и съгласуван с МИНИСТЪРА НА
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
мерси, снимах се вчера....който не ме познава....
начи, има проекто закон, дали ще се гласума и кога е друг въпрос, с който ако имаш глоби влезли в сила не моеш да продаваш, ако не си платиш глобите няма да ти извършват услуги в КАТ всякакви и хард варианта, на 2 месец след като не си платил глобата тя се удвоява, съчетано с ново вдигане на глобите...
но това е само предложение...но си мисля, че ще стане, щото в момента е разграден двор...
начи, има проекто закон, дали ще се гласума и кога е друг въпрос, с който ако имаш глоби влезли в сила не моеш да продаваш, ако не си платиш глобите няма да ти извършват услуги в КАТ всякакви и хард варианта, на 2 месец след като не си платил глобата тя се удвоява, съчетано с ново вдигане на глобите...
но това е само предложение...но си мисля, че ще стане, щото в момента е разграден двор...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”