КАКЪВ ДИЗЕЛ?!
-
- Автомобил:
- Двигател:
КАКЪВ ДИЗЕЛ?!
Здравейте, бъдещи колеги!
Имам едно просто питане към всички почитатели на дизела!
Искам да чуя мнението Ви кой дизел е по-добър, ако може въобще да се прави подобна квалификация?!
Питам, т.к. съм решил да си купувам автомобил с дизелов мотор!
И нека уточня, говоря за нов автомобил надявам се 25000 евро да ми стигнат!
Това не е шега аз съм сериозен, затова и питам съвсем сериозно!
Досега чрез познати събрах и най-вече чух различни мнения, но нали знаете всеки си хвали колата.
И благодарение на тях имах възможността да карам следните автомобили: CITROEN C4-2.0HDi 138к.с., Peugeot 307-2.0 HDi, 16 клапана, (136к.с.), Toyota Corolla 2.0 D4D, VW Golf 2.0 TDI-140к.с., Audi A3 2.0 TDI-140к.с.!
Честно да Ви кажа ми е трудно да си избера, т.к. и 5-те автомобила вървят чудесно. Затова искам да чуя повече мнения, за което Ви благодаря!!!
Имам едно просто питане към всички почитатели на дизела!
Искам да чуя мнението Ви кой дизел е по-добър, ако може въобще да се прави подобна квалификация?!
Питам, т.к. съм решил да си купувам автомобил с дизелов мотор!
И нека уточня, говоря за нов автомобил надявам се 25000 евро да ми стигнат!
Това не е шега аз съм сериозен, затова и питам съвсем сериозно!
Досега чрез познати събрах и най-вече чух различни мнения, но нали знаете всеки си хвали колата.
И благодарение на тях имах възможността да карам следните автомобили: CITROEN C4-2.0HDi 138к.с., Peugeot 307-2.0 HDi, 16 клапана, (136к.с.), Toyota Corolla 2.0 D4D, VW Golf 2.0 TDI-140к.с., Audi A3 2.0 TDI-140к.с.!
Честно да Ви кажа ми е трудно да си избера, т.к. и 5-те автомобила вървят чудесно. Затова искам да чуя повече мнения, за което Ви благодаря!!!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз бих предложил Шкода Октавия 2.0ТДи 140к.с,един перфектен автомобил ,за който с доста екстри ще платиш до 40 000лв,другото ТДи на фолксваген от което имам личен опит е пасат B6 2.0 ТДи(4motion) пак със същия двигател като на шкодата,но на доста по-солидна цена от порядъка на 68 000 - 70 000лв ,но все пак става въпрос за 4motion,доста екстри и по-скъп дизелов двигател,така че ако си конфигурираш нещо базово мисля че ще се побереш в твоята сума.И двата автомобила са страхотни 

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
КАКЪВ ДИЗЕЛ?!
За 25000 евро, смятам да си купя кола, като в това число и платя каско, гражданска и разбира се регистрация, така че да ги сложим 45000лв.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз бих взел новата Шкода Октавия 2.0ТДИ 140коня комби 4х4 с трансмисия с DSG (най-добрата трансмисия в момента изпозва два съединителя и сменя предавки по-бързо от всичко друго на пазара) мисля, на второ място поставят Голф 5 2.0 ТДИ или Джета ТДИ - много ми допада този автомобил.
А мисля, че дизелите на ВАГ са се доказали и нямат нужда от коментар - едни от най-добрите са.
А нова френска кола не бих си купил поради следните причини:
1. Не държат цена ама изобщо, с две думи парите, които ще дадеш повече за Фолксваген ще си ги вземеш после при проаджата.
2. По трудно се продават, много дефекти дават и във всички класации за издържливост и задоволство на клиента са на последно място без изключение.
3. За качеството и материалите в интериора при фреснките возила мисля да не споменавам
4. Имал съм допир с няколко нови Пежа и мога да кажа, че интериор с по-гадни пласмасови панели не съм виждал
А мисля, че дизелите на ВАГ са се доказали и нямат нужда от коментар - едни от най-добрите са.
А нова френска кола не бих си купил поради следните причини:
1. Не държат цена ама изобщо, с две думи парите, които ще дадеш повече за Фолксваген ще си ги вземеш после при проаджата.
2. По трудно се продават, много дефекти дават и във всички класации за издържливост и задоволство на клиента са на последно място без изключение.
3. За качеството и материалите в интериора при фреснките возила мисля да не споменавам
4. Имал съм допир с няколко нови Пежа и мога да кажа, че интериор с по-гадни пласмасови панели не съм виждал
Последна промяна от niikoo_1 на Сря 10 май 2006 16:36, променено общо 1 път.
Тойотата е доказано много здрав автомобил, но дизела му е доста по-тромав от тези на ВАГ.
Октавията DSG която колегата предлага е перфектен избор ако ти тряба семейна кола
Иначе Голф 5 с DSG скорости и то качени на волана е автомобил мечта (поне за мен )
Френските коли изобщо не ги брой
бтв Новия Форд Фокус с двигател 1,8 TDCI също хич не е за пренебрегване ....(последните години инженерите от Мазда имат пръст във фордостроенето
)
Октавията DSG която колегата предлага е перфектен избор ако ти тряба семейна кола
Иначе Голф 5 с DSG скорости и то качени на волана е автомобил мечта (поне за мен )
бтв Новия Форд Фокус с двигател 1,8 TDCI също хич не е за пренебрегване ....(последните години инженерите от Мазда имат пръст във фордостроенето

Последна промяна от One на Сря 10 май 2006 16:09, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спрете с тия Октавии, и на мен ми харесват, ама човека се е ориентирал в друг клас автомобил.
Препоръчайте му от избраните и е желателно да се изкаже някой който е имал пряко наблюдение над колите.
И аз мисля така

Препоръчайте му от избраните и е желателно да се изкаже някой който е имал пряко наблюдение над колите.

santo_trafficante написа: питай хора който карат коли точно от това което търсиш за да ти кажат за какво иде реч:)за дизел задължително голям мотор не по малко от 130кс иначе е мъка
И аз мисля така

Последна промяна от CellNet ™ на Сря 10 май 2006 16:14, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:Тойотата е доказано много здрав автомобил, но дизела му е доста по-тромав от тези на ВАГ.
бтв Новия Форд Фокус с двигател 1,8 TDCI също хич не е за пренебрегване ....(последните години инженерите от Мазда имат пръст във фордостроенето)
карал ли си тойота авенсис D4D 150к.с.??
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”