Нов Член
- aHToHuO
- Автомобил:
- Двигател:
Нов Член
Здравейте пичове. Отдавна имам регистрация в форума но най-накрая вече имам истинска причина да съм тук - днес се сдобих с Vento 1.9tdi и наистина съм много доволен от колицата. Просто е супер - и като двигател и като возия. С радост бих приел всякакви препоръки и съвети относно подръжката и сервизирането й. Това е за сега от мен 

- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Последна промяна от Madj0 на Вто 04 юли 2006 22:30, променено общо 3 пъти.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Разкажи нещо повече за зверчето,ако може и някоя снимка.Екстра мотор си си избрал.Ми ти сигорно си знаеш изподсмени сички филтри(въздушен,нафтов,на купето),маслото,ремака и ролките.Провери дали ти е изчисен дебитомера(абе напрао си го изчисти-има ени спрейове с въздух специално за това).Разкажи колок и при кви обороти върви и как ти гори.С кеф да си я караш(при ТДИ 100% ще е така)и наи вече безаварииино.
- aHToHuO
- Автомобил:
- Двигател:
снимки малко по късно
че няма сега със какво. иначе малко странен ми се струва подбора на екстрите - има климатик и 2 еър бега, а стъклата са с ръчки
както и огледалата. и ми прави впечатление че лампичката ма АБС-а постоянно свети и мисля утре да я карам на майстор да я закачи на компютъра и да ми каже по подробно какви дефекти /ако/ има. тая вечер реших да пробвам спирачките - засилих я със 100-110 и се хвърлих на средния педал. първите 5-10 метра спираше добре ама след това веднага блокираха колелата - маи абс-а найстина не работи
. Иначе филтрите,маслото, ремъците, ролките ще се занимавам с тях след 2-3 дни. За разход е малко рано да говоря защото съм изминал с нея само 150 километра и то не съм я карал само аз. За оборотите ми направи впечатление че на 5та на 3500 колата върви с 170, а червното е чак на 4500 тай че има място за още
. За дебитомера - може да ви се стори глупаво ама не знам какво е това и за какво служи
Иначе мерси за съветите и за интереса към темата 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”