ЕвроИнс <--> БулИнс

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ЕвроИнс <--> БулИнс

Мнениеот °niksi° » Сря 08 дек 2004 20:09

Бихте ли дали мнение за тези компании т.е. интересува ме за застраховка Автокаско - плащат ли, не плащат ли, мотаят ли много клиентите си.
Питам защото жената сключи договор за агент за "Гражданска отговорност" и "Автокаско" в Евроинс, та да знам дали има смисъл аз да сключвам с Булинс. Абе с 2 думи дайте мнения.

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Сря 08 дек 2004 20:38

Имам един приятел който юни месец си купи Астра (никога няма да му го простя) и я застрахова в Евроинс. От тогава три пъти я удря не много тежко но изчуква ламарина сменя фарове и стопове и всичко си му платиха хората.

Потребителски аватар
Lorinser
Автомобил: GOLF VI
Двигател: CAYC 2012

Мнениеот Lorinser » Сря 08 дек 2004 21:56

Аз и тази година ще се доверя на Бул Инс , веднъж ме удариха на паркинга (всичко си оправиха в сервиза им и нищо не съм плащал ) , сестра ми за 1 година 3 ПТП-та къв шофер е не е истина и им стана абонатче на хората от сервиза там.. , но и на нея всичко си и оправиха и платиха.. :D

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Сря 08 дек 2004 22:47

моита кола е в Евро инс ,
преди време едно КУЧЕ камикадзе се удари в мен нанесените 6тети бяха :
фар, халоген, мигач, бленда и ужулена броня само за боя и взех някаква мизерна сума от 143лв. , а на година им плащам 650лв.
ГОСПОД ДА ГИ У**Е ДАНО
и сега щте правя Валутно Каско в Армеец

Потребителски аватар
spokomen
Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
Контакти:

Мнениеот spokomen » Чет 09 дек 2004 8:02

Аз съм в Бул инс. Преди 2 месеца на паркинга пред нас едно запорожче ми беще счупило предния мигач, одраскало бронята и маската около мигача. Когато го забелязах от заза нямаше и следа. В Бул инс не ми създадоха никакви проблеми. За 30 минути оправиха документите и направиха огледа. След 20 работни дни получих 111 лева които според мен са добра сума за тези щети.

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Чет 09 дек 2004 8:25

Niksi, За Булинс мога да ти кажа следното:
Първо брокера при който направих каското каза, че за кражби Булинс са най-добри понеже още са си леко мутренско предприятие, като дори ДЗИ си презастрахова полиците срещу кражба на МПС в Булинс. За ГО - най-добре са ДЗИ и Булстрад.
Като правиш автокаско в Булинс, ако застрахователната ст-ст на колата е над 7000 лв, тогава щети по нея задължително се оправят в сервиза на Булинс (чувал съм кофти отзиви). Ако колата я застраховаш за под 7000лв, тогава щетите са по експертна оценка. Сега, брокера каза, че обезщетението трудно покрива оригинални части, но се плаща и е добро. Липси по колата не се изплащат, а само щети нанесени докато са кинали чарколяка.

Та вчера ми счупиха единия стоп, одидох до Булинс, направиха ми оценка и казаха: Обезщетението ще се плати след 20 дни на каса. Преди да дойдеш на каса си смени стопа и донеси счупения на касата - да го вземат.

Та като платят ще пиша колко дадоха.

Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Чет 09 дек 2004 9:49

от 1.5 год. съм "абонат " на каското на Булинс и съм доволен, щети съм имал няколко, плащали са, не прекалено много, за някои повече, за някои по-малко, абе като тегля чертата излизам на нула, което ме устройва 8)

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Чет 09 дек 2004 17:25

Аз съм доволен от Бул инс и само там застраховам.Винаги са плащали добре че е и оставало за :drinking:

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Пет 10 дек 2004 9:16

брат ми е застраховал колата си в булинс и той имаше ПТП - не беше много, доколкото помня броня и нещо по светлините и понеже колата е на по-висока застр. стойност трябваше в техен сервиз да я правят. Е за това чудо 1 месец го мотаха, а това мисля че е много.

Потребителски аватар
Joe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Joe » Пет 10 дек 2004 15:48

Свиха ми четирите лайсни на вратите. От БулИнс не пожелаха да ги платят, но понеже 2 от вратите бяха леко одраскани дадоха 135 лв.
Мисля си че не е зле... mhihi

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Пет 10 дек 2004 18:45

ickata е абсолютно прав

didaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didaka » Пон 20 дек 2004 16:15

Изключително доволен съм от Евроинс. Вече трета година правим Каско при тях, и проблемите са нулеви. Само веднъж (бяха ми разбили колата, явно за да я крадат някакви идиотчета) ми бяха оценили щетата на около 130 лв - патрон за запалването и конзолата в която се намира, ключалка на вратата и ремонт на алармата. Казах им че това е смешно малко (като се има предвид цената на частите като нови и труда). Пуснах една молба за преразглеждане на щетата, като се мотивирах (написах им цените на новите части, не че не ги знаят) и след седмица ми се обадиха да получа сумата от 270 лв. !!!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”