Бихте ли дали мнение за тези компании т.е. интересува ме за застраховка Автокаско - плащат ли, не плащат ли, мотаят ли много клиентите си.
Питам защото жената сключи договор за агент за "Гражданска отговорност" и "Автокаско" в Евроинс, та да знам дали има смисъл аз да сключвам с Булинс. Абе с 2 думи дайте мнения.
ЕвроИнс <--> БулИнс
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- spokomen
- Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
- Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
- Контакти:
Аз съм в Бул инс. Преди 2 месеца на паркинга пред нас едно запорожче ми беще счупило предния мигач, одраскало бронята и маската около мигача. Когато го забелязах от заза нямаше и следа. В Бул инс не ми създадоха никакви проблеми. За 30 минути оправиха документите и направиха огледа. След 20 работни дни получих 111 лева които според мен са добра сума за тези щети.
- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Niksi, За Булинс мога да ти кажа следното:
Първо брокера при който направих каското каза, че за кражби Булинс са най-добри понеже още са си леко мутренско предприятие, като дори ДЗИ си презастрахова полиците срещу кражба на МПС в Булинс. За ГО - най-добре са ДЗИ и Булстрад.
Като правиш автокаско в Булинс, ако застрахователната ст-ст на колата е над 7000 лв, тогава щети по нея задължително се оправят в сервиза на Булинс (чувал съм кофти отзиви). Ако колата я застраховаш за под 7000лв, тогава щетите са по експертна оценка. Сега, брокера каза, че обезщетението трудно покрива оригинални части, но се плаща и е добро. Липси по колата не се изплащат, а само щети нанесени докато са кинали чарколяка.
Та вчера ми счупиха единия стоп, одидох до Булинс, направиха ми оценка и казаха: Обезщетението ще се плати след 20 дни на каса. Преди да дойдеш на каса си смени стопа и донеси счупения на касата - да го вземат.
Та като платят ще пиша колко дадоха.
Първо брокера при който направих каското каза, че за кражби Булинс са най-добри понеже още са си леко мутренско предприятие, като дори ДЗИ си презастрахова полиците срещу кражба на МПС в Булинс. За ГО - най-добре са ДЗИ и Булстрад.
Като правиш автокаско в Булинс, ако застрахователната ст-ст на колата е над 7000 лв, тогава щети по нея задължително се оправят в сервиза на Булинс (чувал съм кофти отзиви). Ако колата я застраховаш за под 7000лв, тогава щетите са по експертна оценка. Сега, брокера каза, че обезщетението трудно покрива оригинални части, но се плаща и е добро. Липси по колата не се изплащат, а само щети нанесени докато са кинали чарколяка.
Та вчера ми счупиха единия стоп, одидох до Булинс, направиха ми оценка и казаха: Обезщетението ще се плати след 20 дни на каса. Преди да дойдеш на каса си смени стопа и донеси счупения на касата - да го вземат.
Та като платят ще пиша колко дадоха.
Изключително доволен съм от Евроинс. Вече трета година правим Каско при тях, и проблемите са нулеви. Само веднъж (бяха ми разбили колата, явно за да я крадат някакви идиотчета) ми бяха оценили щетата на около 130 лв - патрон за запалването и конзолата в която се намира, ключалка на вратата и ремонт на алармата. Казах им че това е смешно малко (като се има предвид цената на частите като нови и труда). Пуснах една молба за преразглеждане на щетата, като се мотивирах (написах им цените на новите части, не че не ги знаят) и след седмица ми се обадиха да получа сумата от 270 лв. !!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”