За колегата голяма почерпка при първа въжможност !
Търся колега от София за услуга в района на центъра.
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Търся колега от София за услуга в района на центъра.
Става въпрос за едни фарове от ALFA 155 който съм ги замислил за JETTA проекта. Намерих една ALFA на части ,но пича е бного бос и незнае от кой точно тип са. Има 155-ци с фарове, който имат вградени лупи в стъклата. Такива ми трябват. Колегата само да види дали са от тези, и ако са същите човека с алфата да ми ги прати. Алфата се намирала в центъра накъде.
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Stoi написа:Сега му звънях на човека. Каза че утре може да се видят, но бил постоянно в двежение около центъра. Трябва на момента утре да се обади някой и той щял да го закара до някакъв гараж до центъра където била колата. Ако някой колега се навие на тази услуга нека ми пише на ЛС.
Звънни ми на 088 9224495, може и днес докъм 0:30ч., утре ще мога да мина, даже и да снимам ако трябва.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
всички 155 ци оргинално са с фарове с лупи за къси светлини.
Има във Варна на 1 морга зад Техникумите фарове, предни мигачи няма.
Имай в предвид , че фаровете са с наклонени къси страни долу по-тесни горе по-високи.
Малко преди мястото където свършва стъклото и започва рефлектора е поставено пластмасов капак с 3 пластмасови щифта.
Има и 2 вида решетки -на по -старият модел за наравно с фара , а на по-новите са вдълбани навътре.
Има във Варна на 1 морга зад Техникумите фарове, предни мигачи няма.
Имай в предвид , че фаровете са с наклонени къси страни долу по-тесни горе по-високи.
Малко преди мястото където свършва стъклото и започва рефлектора е поставено пластмасов капак с 3 пластмасови щифта.
Има и 2 вида решетки -на по -старият модел за наравно с фара , а на по-новите са вдълбани навътре.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”