За какво и как ползвате личното си ФауВе....????
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За какво и как ползвате личното си ФауВе....????
Винаги ми е било любопитно ние хората от народа по какво предназначение предимно ползваме колите си, та реших да направя анкета по въпроса !!!
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
ickata написа:... но не я ползвам за свалки (щот жената ще ме пречука) и не ми е работно добиче и туршии не влача с него. Иначе спортувам активно всеки ден - Автомобилизъм - от вкъщи до работа и от работа до вкъщи и от вкъщи до другаде и т.н.
Пък и от другаде до другаде също...

Същата работа съм и аз, дето и за свалки не става - отдавна не 'кълват' на stock двойки...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Що не сложите отговор "автомобилът е моя живот" щото аз не работя, ходя на село ама от музика няма къде да се сложи каквото и да било, не свалям мазки, не съм такъв човек, возя се ама не безцелно..... но най-точно живея за колата си, по привързан съм към нея отколкото към гаджето си.... доста често имам скандали от сорта на "цяла седмица висиш от сутрин до вечер в тоя гараж, няма ли да се сетиш за мен" или "аз съм до тук, или нея или мен".....
Как да обесня на една жена че бих избрал колата, щото не е толкова капризна.... като се грижиш за нея и тя се грижи за теб, колата за мен е нещо равно със живо същество, начин на живот, начин да изкажеш себе си(не да се доказвам) единствено на себе си доказвам неща, който ме разбрал знае за какво иде реч.....

Как да обесня на една жена че бих избрал колата, щото не е толкова капризна.... като се грижиш за нея и тя се грижи за теб, колата за мен е нещо равно със живо същество, начин на живот, начин да изкажеш себе си(не да се доказвам) единствено на себе си доказвам неща, който ме разбрал знае за какво иде реч.....
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Един приятел винаги ходеше с раница и вадеше от нея какви ли не глупости. Като го питах за какво само ходиш с тази раница той отговаряше "Моята раница е моята къща!" и една такава доволна усмивка на лицето му се изписваше.
И аз така - моята кола е моята къща, ползва се за какво ли не.
Само се чудя защо създателя на анкетата е пропуснал да спомене за интимните отношения в колата или това по дефаулт влиза във "всичко друго"

И аз така - моята кола е моята къща, ползва се за какво ли не.
Само се чудя защо създателя на анкетата е пропуснал да спомене за интимните отношения в колата или това по дефаулт влиза във "всичко друго"

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”