Kъде има авто къщи в София

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
marine
Автомобил:
Двигател:

Kъде има авто къщи в София

Мнениеот marine » Чет 02 дек 2004 14:20

Здравейте пак аз с моя проблем за намиране на пасат 1.8 ми
Понеге във Варна цените наистина са надути мисля да дойда до София за няколко дни- има къде да спя.
Искам да ми помогнат тия които са от София-къде да търся най изгодно и хубаво, в кои автокъщи и къде се намират щото да мога да ги намеря :-)

Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот warrior » Чет 02 дек 2004 14:31

по-лесно е да им разгледаш сайтовете, вече почти всички публикуват първо на www.mobile.bg, а от там като разглеждаш колите които търсиш ще видиш линкове (най-долу на обявата) и към техния сайт.

успех.

Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот malcho » Чет 02 дек 2004 16:40

Лошото на мобилето е, че много от информацията е куха. За София бих ти препоръчал да отделиш 1 слънчев ден за Горубляне.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 02 дек 2004 16:45

Oтиди на Горубляне да ти продадат най-голямата тояга дет си виждал: направена лъскава, хубава... И след 2 месеца почват проблемите. Аз имам човек дето продава там: внася бараки, за 2 дена се стягат (кит на квадратен метър), после се скапват точно за 2 месеца.

П.С. Последното място от което си търси кола е Горубляне!

Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот warrior » Чет 02 дек 2004 16:48

scuba написа:П.С. Последното място от което си търси кола е Горубляне!

напълно съм сагласен. а обявите в мобилето - имам предвид тези на автокъщите - звънкаш и питаш, а не тези : 0000лева, дизел, газова уредба :roll:

Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот malcho » Чет 02 дек 2004 17:19

Като си търсиш кола се предполага , че разбираш нещо или си придружаван от някой, който разбира. Излиза, че авто къщите не пипат нищо по колите и въобще, ама въобще не товарят в цената.
Ако застанеш до бензиностанцията на Петрол и по- точно до кръчмата " Под моста", която се намира....под моста /страшна домашна кайсиева/, можеш да видиш как свалят колите от автовозите. Братчеда си избра колата точно така - даже им каза да не мият тапицерията. Препоръчвам Горубляне защото много време съм изкарал там /не съм автоджамбазин/ и познавам доста хора които са си купили коли от там и са доволни. Не казвам, че няма измамници или, че ще стане за 1 ден, но предлагането е голямо и цените са нормални. Имам доста познати по автокъщи и такива на Горубляне и знам начина им на мислене. Виждал съм как коли и микробуси с дупки в ламарините след кърпене и боядисване сменят стойността си 10 кратно - точно в авто къщи.

Потребителски аватар
Joro_Markov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Joro_Markov » Чет 02 дек 2004 18:36

След като обиколих салоните в Пловдив неколкократно,прекарах три съботи на пазара в Димитровград (голям автопазар но смешен спрямо Горублене),мога да твърдя че няма по - голям избор и по - добри цени от тези на Горубляне. Сега, колко струват автомобилите там е друг въпрос , но абсолютно погрешно е твърдението че там не може да се намери читав автомобил. Незабравяй,че евтиното понякога излиза доста по - скъпо така че чудеса не очаквай. В Горубляне не представлява никаква трудност да изкараш автомобила и да го закараш на диагностика в сервиз по твой избор.Аз харесах три автомобила и трите закарах в сервиз на мой приятел,без каквито и да е спънки от страна на продавачите,разбира се в тяхно присъствие.
Но накрая колкото и да избираш има една думичка от която нямам как да избягаш - "късмет"
Аз ти го желя и скоро време да си с Пасат :D

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Kъде има авто къщи в София

Мнениеот pinci » Чет 02 дек 2004 23:57

marine написа:Здравейте пак аз с моя проблем за намиране на пасат 1.8 ми
Понеге във Варна цените наистина са надути мисля да дойда до София за няколко дни- има къде да спя.
Искам да ми помогнат тия които са от София-къде да търся най изгодно и хубаво, в кои автокъщи и къде се намират щото да мога да ги намеря :-)

Значи и аз да си кажа мнението:
Горубляне- както на всякъде има и хубави има и големи бараки, но тъй като там е съсредоточен голям брой автомобили за продайба ти препоръчвам там да отидеш.
По твоя въпрос точно за пасат 1.8ми 90коня: преди около 1-2месеца ходих до горубляне само и само за да разгледам пасатите (B3) които се пордават, за 2 часа харесах 4. верно че единиа беше 5700лв ама си беше 1992 с всички екстри без кожа и беше хубав. Разходи се и разгледай, но НЕ СЕ ХВЪРЛЯЙ на първият който харесаш, разгледай колкото можеш повече и чак тогава избирай

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пет 03 дек 2004 0:00

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 17:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
marine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marine » Пет 03 дек 2004 8:22

vw_golf_2_Memphis написа:Ако човека тук не познава някой майстор най-добре ще е някой от клуба да му помогне...който има опит.
А след това задължително в сервизче за подробен оглед :!:

Аз наистина не разбирам много, за мен колата е важно да ми хареса на вид иначе по двигател и ходова част дори и на канал едва ли ще хвана нещо нередно освен ако не е прекалено явно. AUTOTRADE има ли сервиз иколко вземат за диагностикана двигател и ходова част?
И ако има някои навитак от вас да ми помогне да даде един телефон ,пък и аз ще го обезвъзмездя за помоща.Пък нали и веч сум в клуба :-)

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Пет 03 дек 2004 11:53

не знам защо си решил да ходиш чак в София да купуваш Пасат :roll: Не знам дали в Автотрейд,правят диагностика като хората,има и други места във Варна :!: Знам и къде могат да ти направят диагностика на ходовата част :wink: Не знам в София как,ама тук ми искаха 5 лв за теставане на амортисьорите,разбира се мина без този тест,а миналата година беше 2 лв :!: Ти си решаваш в крайна сметка,дано попаднеш на читав Пасат :D

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”