Много идиотски въпроси за GOLF 4 tdi.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
bestlap
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Много идиотски въпроси за GOLF 4 tdi.

Мнениеот bestlap » Нед 09 яну 2011 23:25

Добър вечер на всички колеги..... В момента карам бензинова кола с турбо и по точно Fiat Punto 1.4 GT и от половин година го подготвям за 200++++ кончета и вече събрах турбина,дюзи,интеркулер,генерация,окачване обслужих мотора и направих си музика ксенони и т.н и докато довърша проекта се очертават около 8500 9000 лв да ми стъпи колата... :shock в момента със 35 лв минавам 100 км :) (някой път и не ми стигат) и нещо ми стана тия дни и искам 4-ка дизел като до преди 20 дена казах че през живота си не искам дизел да влиза в нас.Но просто не мога да смогна на тая кола от към гориво.... нещо много се увлякох но да за почна с въпросите.

Към кой 4-ки да се ориентирам кой мотор е по здрав сполучлив ? Кой са им слабите места?Коя е най чупливата и скъпа част? да отметна питам защото дебитомера на ГТ то е крехък така да се кажа и се чупи често а читав дебитомер е 700лв +++++ и се намира трудно. За това задавам тези въпроси ? До коя год да търся защото не искам да е с алуминиевата предница ?И съм навит на Golf 4 1.9 tdI 110к.с ? Какво ще кажете за този автомобил ?И след като го купя пак се започва искам да достигна най семплия и изчистен вид на колата и най ниския с каквото и да е окачване след това искам хубава джанта фарове и намръщтване на капака и махане на всички видове емблеми и надписи . И на края последен въпрос имам до какви коне може да се прави този мотор без да дава проблеми искам нещо което да се возя спокойно без да го мисля но и все пак да не съм куц кон... Примерно със един ре-пам и един по голям челно монтиран кулер до какви коне може да се достигне и естествено кой може да ми го ремапне кадърно и срещу каква сума ?

Ще съм много благодарен на всички който са благоволили да прочетат темата и съответно на хората който ще помогнат а няма да осерът темата на бързо...

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ :) love.vwclub love.vwclub love.vwclub

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Много идиотски въпроси за GOLF 4 tdi.

Мнениеот dobrin » Нед 09 яну 2011 23:27

Колега, използвай търсачката, има много писано по въпроса. Пробвай в два раздела - Дизеловия и Технически за Голф. А има и на други места.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”