Към кой 4-ки да се ориентирам кой мотор е по здрав сполучлив ? Кой са им слабите места?Коя е най чупливата и скъпа част? да отметна питам защото дебитомера на ГТ то е крехък така да се кажа и се чупи често а читав дебитомер е 700лв +++++ и се намира трудно. За това задавам тези въпроси ? До коя год да търся защото не искам да е с алуминиевата предница ?И съм навит на Golf 4 1.9 tdI 110к.с ? Какво ще кажете за този автомобил ?И след като го купя пак се започва искам да достигна най семплия и изчистен вид на колата и най ниския с каквото и да е окачване след това искам хубава джанта фарове и намръщтване на капака и махане на всички видове емблеми и надписи . И на края последен въпрос имам до какви коне може да се прави този мотор без да дава проблеми искам нещо което да се возя спокойно без да го мисля но и все пак да не съм куц кон... Примерно със един ре-пам и един по голям челно монтиран кулер до какви коне може да се достигне и естествено кой може да ми го ремапне кадърно и срещу каква сума ?
Ще съм много благодарен на всички който са благоволили да прочетат темата и съответно на хората който ще помогнат а няма да осерът темата на бързо...
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ