Казваш, че не разбираш от автомобили- Голфа е твоята кола. Просто защото няма какво да му разбираш. Той е Голф. Не се чупи, върви на пушка... абе Голф
Карам Б5, 1,8Т. Като избирах кола(трябваше ми семейна), гледах
пространство, сигурност, екстри, комфорт. На заден план бяха поддръжката и разхода. Колата се оказа горе- долу това което очаквах с изключение на разхода. Още след първите 200км. казах, че тая работа няма да я бъде и й шибнах газ. Към днешна дата мога да кажа, че избора който направих ме задоволява напълно. В момента, като пари, горивото ми излиза като на старата ми тройка- 20лв./100км. (ако карам само на газ разбира се). Уя е, че от време на време трябва да се сипва и бензин, но както казах- доволно е. От към консумативи съм доволен(за сега), че случих на кола, щото иначе боли. Като вървеж, мога да кажа "добре, че е с турбо". 1,8 може да е добър двигател за Голф, ама на Пасат... Дори и с турбото, трябва при изпреварване да "усещаш" момента. Не е японка и не те лепи веднага на седалката. Това за 1,8Т. За по- голям двигател или дизел не знам.
Ако си единак

взимай Голфа.
Полото е гей.