Калифорнийското дизайнерско студио на Volkswagen създаде впечатляваща модификация на модела Eos специално за тазгодишното издание на конкурса за елегантност Пебъл Бийч.
В сравнение със своя оригинален вариант, отстоянието на Volkswagen Eos Highway 1 от пътя е намалено с около 2.5 см. Това е постигнато чрез монтирането на ново окачване от H&R, наистина впечатляващи двадесетцолови алуминиеви джанти Mille Miglia и гуми Continental с размери 245/30. Спортен акцент е постигнат и чрез монтирането на допълнителен заден спойлер.
Volkswagen Eos Highway 1 е оборудван с върховия 3.2 литров, V-образен, шестцилиндров двигател, предлагащ максимална мощност от 250 конски сили. Той е комбиниран с иновативната DSG шестстепенна роботизирана предавателна кутия с Tiptronic. Стандартната версия на VW Eos с този задвижващ агрегат ще бъде пусната на пазара в Съединените Американски Щати на 2 октомври. Цената й ще бъде 36 850 USD.
http://auto-press.net/index.php?cat=29&sub=1979

Volkswagen Eos Highway 1
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Тея пък с техните голеееми и хромиране зжантиии... да му писне на човек от такива циганий! Много тъпо изглежда с тях, направо си е неестествено... все едно гледам неква каруца или каляска. Защо правят такива изгъзици? Егати тъпите разбирания за тунинг - дай им да слагат само грамадни джанти и голям кеф, няма що...

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Знам, че ще прозвучи еретично, ама тая кола нещо не ми допада. Не мога да обясня какво точно, ама нещо не й е като хората - нещо ми "американее"; нещо джантите; нещо го докарва на Пасат с отрязан покрив.........Абее с 2 думи, ако имам пари да си я купя, ще си купя друга!
EDIT:
Ето защо ми американеелаааааа
EDIT:
Ето защо ми американеелаааааа
loshoto написа:Калифорнийското дизайнерско студио на Volkswagen създаде .......
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Заради тъпите грамадни джанти ти американее
абе, кво толкова им харесват, незнам направо... егати селския тунинг в стил Екзибит и Pimp My Ride MTV Weekend... простотия от всякъде... Пък и тоя дизайн, абе верно нещо VW обърнаха резбата с последните модели - нито пасат, нито еос ми харесват... днес за пръв път видях новата джета, и горе-долу бива... ама много япончести са станали. Къде е здравият европейски дух? Стилът и традицийте на Европа? бла бла дрън дрън
нема такива коли като нашите стари брички и тва е заключението 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”