Имах наблюдения че голфчето е започнало яко да лапа бензин и реших да го засека. Пълних до горе, карах 66 километра, предимно на каси отсечки по 1 километар и само трагни спри, студена кола тея 66 километра за 3-4 дни
  Имах наблюдения че голфчето е започнало яко да лапа бензин и реших да го засека. Пълних до горе, карах 66 километра, предимно на каси отсечки по 1 километар и само трагни спри, студена кола тея 66 километра за 3-4 дни  Допълних на същата колонка и  долях 4.8 литра което прави около 7.2/100 разход което въпреки, че всички ще кажете че не е много, за мен е, имайки впредвит колко харчеше преди- 5-6/100
 Допълних на същата колонка и  долях 4.8 литра което прави около 7.2/100 разход което въпреки, че всички ще кажете че не е много, за мен е, имайки впредвит колко харчеше преди- 5-6/100  Та така, почнах да се чудя сега има ли и нещо няма ли и ?:roll: Викам си от една страна карам студена сутринта предимнио на къси разтояния нормално е ама от друга се опасявам да не и има нещо че мн си я пазя
 Та така, почнах да се чудя сега има ли и нещо няма ли и ?:roll: Викам си от една страна карам студена сутринта предимнио на къси разтояния нормално е ама от друга се опасявам да не и има нещо че мн си я пазя  Тааа днеска напраих още едно засичане.Оставих колата да загрее хубаво, напалних пак до горе ( то имаше малко за допълване ) Нулирах километража, хванах един хубав път и минах 70 километра с скорост 70-90 километра и яко изключване и въобще яко пенсионерски
 Тааа днеска напраих още едно засичане.Оставих колата да загрее хубаво, напалних пак до горе ( то имаше малко за допълване ) Нулирах километража, хванах един хубав път и минах 70 километра с скорост 70-90 километра и яко изключване и въобще яко пенсионерски  Върнах се на същата колонка допълних до горе и тук вече не можах да повярвам на очите си! 70 километра с 2.6 литра бензин което прави разход около 3.8/100
 Върнах се на същата колонка допълних до горе и тук вече не можах да повярвам на очите си! 70 километра с 2.6 литра бензин което прави разход около 3.8/100   

В колата бяхме 3ма човека и те са свидетели
 Аз не можах да повярвам и си викам са ще ходя до друга бензиностанция да кажа да ми напалнят до горе да видя кво ще стане, отидох на една забутана и там им викам до горе пича наля 2 литра и започна да прелива от резервоара! Просто беше мизерна бензиностанцията и нямаше пистолет който да изклучи като е пален резервоара, и си мисля че е нормално след като изключи пистолета попринцип да има още около 2 литра доакто започне да прелива
 Аз не можах да повярвам и си викам са ще ходя до друга бензиностанция да кажа да ми напалнят до горе да видя кво ще стане, отидох на една забутана и там им викам до горе пича наля 2 литра и започна да прелива от резервоара! Просто беше мизерна бензиностанцията и нямаше пистолет който да изклучи като е пален резервоара, и си мисля че е нормално след като изключи пистолета попринцип да има още около 2 литра доакто започне да прелива  
Та така разход 3.8/100
Г3 1.4 АБД да вярвам ли на очите си ?

Преди сам я засичал семсено лятото с 5 човека 5.6/100.......

/ама никога повече такива експерименти - изпревариха ме два трабанта и сума ти москвичи и жигули
 /ама никога повече такива експерименти - изпревариха ме два трабанта и сума ти москвичи и жигули    /
 /