Може би пиша тази тема защото все още съм ядосан, но това е положението.Трябва да си излея яда защото не мога да заспя! В момента съм на нашето родно Черноморие, по-точно в Китен. До момента всичко си е наред с изключение на едно- преди около 2 часа ми "гепиха" капачките на вентилите! Един дребен детайл от колата, на който доста хора не обръщат внимание. За съжаление разликата от кола до кола е в детайлите (според мен). Това стана в Приморско в една тъмна улица, където бях паркирал (знам че не трябва, ама нямаше къде другаде). Та мисълта ми е- за к'во му е на селянина (може и псевдогражданин) никелирани капачки за "кръпела" който най-вероятно кара? Ще стане по-хубав или бърз?! Не е болка за умиране- като се прибера в София ще си купя нови.Не струват повече от 10лв., само незнам дали още се продават такива или ще сменявам вентили. Въпроса е , че колата ми за мен изглежда осакатена и все там гледам! Та за едни 10лв. можеше голям бой да настане в Приморско- не си заслужава, но човек в такъв момент знаете как реагира! Както и да е- да си ги кара "със здраве" на село! Сигурно ще му ги гепят и на него и после пак ще ходи по улиците да търси. М/у другото- днес имам/х рожден ден!!
Честит рожден ден! На мен ми гепиха тук в София обикновените капачки на вентилите, дето струват некви стотинки, така че "селяни" има навсякъде. "СЕЛЯНИН" това не означава че си човек от село, това е диагноза и ги има навсякъде.
Честит рожден ден. Не се коси за някакви детайли. Знам че е много неприатно, но селяни има и ще има. На мен пред блока ми гепиха капачката за газта. Под 2 лв струва на всяка бензиностанция, но що да си купи селянина като може да си свие? Това е неизчерпаема тема.
Сори за случката.
Моите /също никелирани/ ги отнесоха едни хлапета в Габрово. Видях ги от терасата, но вече беше късно... Четири нови вентила с никелирани вставки и капачки за 8 лв. решиха въпроса. До следващия път... Хайде ЧРД и от мен, мн. здраве и късмет!
Скапана работа, тия неща май никога няма да престанат! На мен пък така ми свиха две капачки на болтовете на джантите! Първо ме беше много яд и бях доста изненадан, после ми стана смешно, егати и простотията! Честит рожден ден , празнувай яко, не се ядосвай!
Колега, честити рожден ден и от мен. На мен миналата седмица също ми гепиха никелираните капачки в Студентски град в София, много ме беше яд.
Ако хвана някой докато се опитва да ми отмъкне нещо, лелеееее какъв бой малеееееее...
Дон Хуан Голфа написа:аз си купувам капачки всеки месец а по повод "СЕЛТАЦИТЕ" - София се напълни с тях и са повече са от Софиянците направо не е изтина
ЧРД и от мен колега. НЕ се ядосвай - всички болести идват от ядове, а всички ядове идват от гадове. Като ми сменяха зимните с летни гуми, бяха сложили една синя капачка на вентила, докато се наканя да я сменя с черна, като другите, тя взе че изчезна. Дали струва и 5ст. не знам, но съм сигурен, че сега вдига мощността поне с 5 коня на някой изгнил москвич. Простотията не ходи по гората, а по хората.