Каква е оптималната скорост...?
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Каква е оптималната скорост...?
Каква е оптималната скорост за преминаване по павета (пр. бул. Джеймс Баучер) ? Дали трябва да се кара много бавно или по-бързо? с 10км или с 50-60км? абе с колко да минаваме за да си запазим ходовата част здрава за по дълго време?

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Каква е оптималната скорост...?
bobo7 написа:Каква е оптималната скорост за преминаване по павета (пр. бул. Джеймс Баучер) ? Дали трябва да се кара много бавно или по-бързо? с 10км или с 50-60км? абе с колко да минаваме за да си запазим ходовата част здрава за по дълго време?![]()
![]()
там с повече от 30-40 не минавам...
опитен шофьор ми е казвал, че през дупки или се минава много бързо или много бавно, вече избора е твой. в крайна сметка не знам дали има значение толкова много, колко да я запазиш по-дълго- 1000км, 5000км и то ако минаваш всеки ден и само оттам. еми вместо да смениш шарнири на 3 години ше ги смениш на 2 год и 11 месеца.
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Re: Каква е оптималната скорост...?
bobo7 написа:Каква е оптималната скорост за преминаване по павета (пр. бул. Джеймс Баучер) ? :
Извинявй ама нещо не разбирам дали да се движиш по булеварда или да го пресичаш по Свети Наум? Аз ако се движа по него карам по трамвайните релси а ако го пресичам, то и да искаш бързо - неможе освен вечер
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”