Предлагат ми един голф2 като този,струва ли си?
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предлагат ми един голф2 като този,струва ли си?
Здравейте,предлагат ми един голф2 с 4 фара , 11.89г. ,2 врати 1600кубика,карбуратор, 230000км.за 2500лв.Дали си струва,ако ми кажете и кой модел е двигателя
?Че несъм много в час със голфовете,имам пасат
.Изобщо ако някой се изкаже по въпроса ..има ли нещо по специфично което да гледам ?Благодаря 
- Andrey
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами те толкова си вървят. Такава ми е колата /за сега/ и е просто неразрушима, както казват в Авто Билд. А иначе каквото и да гледаш колата си е тинейджър /17 годинки не са малко/. Иначе всичко се прави и то за малко пари. Ако се разтърсиш по форума, ще видиш, че най-честите проблеми са с автоматичните смукачи.
ПС ако някой вземе да събере на едно място всичко писано за Пиербурга в този форум, може да защити дисертация......
)
ПС ако някой вземе да събере на едно място всичко писано за Пиербурга в този форум, може да защити дисертация......
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
това му е гаража на човека бре Радо
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... ser=Tomcat
щракаш на профил после гараж
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... ser=Tomcat
щракаш на профил после гараж
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
само ако го е карала някоя баба в Германияzaro написа:momo 1 написа:аз лично на тези киломитри ........ше бегам на далече
по добре търси нещо друго двойки колкото искаш се продават
Хахахахаха
Ако искаш мога да ти продам мояНа колко километра го желаеш? Само на 17 години е и само до магазина се ходи с него
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”