Питане относно каско
- icemen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питане относно каско
Значи искам да направя каско на моя Голф3 92г. CL 1,8 75 к.с.Питах в Български имоти и там ми оцениха Голфа на 2700лв,а максимум ми предложиха 3500лв.Нормално ли е това според вас?
по принцип изглежда нормално ...горе-долу, но си направи справка поне още на две места за да си свериш часовника. Виж в Евроинс и Булстрад и Дзи .. пимерно. Аз лично не се доверявам на некви съмнителни компании .. виж му името само - автокаско в .. Български имоти .
: ,, а забравих .. ами също важно е и колко пари ти искат , а не само на колко оценяват колата

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Проблемът е, че най-често над 50% от цената на старите коли е ш****то ДДС, ето защо оценката по Шваке ти се струва много ниска.georgipass написа:не е ли много евтина оценката на колата
От агент в Булинс знам, че не е много хубаво да се надува стойността на колата, защото ако недай си Боже стане нещо, отварят Швакето и гледат колко е колата и това плащат, а не за колко ти е в полицата.
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Питане относно каско
icemen написа:Значи искам да направя каско на моя Голф3 92г. CL 1,8 75 к.с.Питах в Български имоти и там ми оцениха Голфа на 2700лв,а максимум ми предложиха 3500лв.Нормално ли е това според вас?
Пич, моя Голф е същия, Каското ми е в Орел - оцениха го на 4500 лв и за тая година платих 366 лв пълно каско. Вярно, и при мене искаха на по-малко да го оценят, ама с разните там централно, аларма, ел. шибидах и т.н. го докарахме до 4500 - толкова беше максимума...
поздрави
За Орел знам, че правят отстъпка 25% от сумата за каско, ако си направиш при тях и гражданската.Мойто каско е 500 лв и като махнеш 25%...абе пак става 500 ама с гражданската,като и двете са ми на четири вноски.То да не се налага, ама не знам Орел как са? Някой ги хвалят, други не.За щета май намалят стойността на частта за плащане като слагат и остаряване, ама зависи и от годините на колата.Питай и кажи как е точно.
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”