ОТЗВУК ОТ ПАРАДА НА 1-ВИ ОКТОМВРИ
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
то
е за теб !!! защото са малко хората, които ще се надръндят от другия край на БГ с коли, които нямат и регистрации да отидат някъде само за идеята! за това Митко едно голямо благодарско!!! нека повече хора от тоз форум взимат пример от теб, че може 1път в годината да зарежеш всичко и да идеш на подобни събития, за които други хора са положили някакво старание да го организират, а не само да трупат постови по форума и да обясняват как седят нещата..... а нещата стоят така - 51 въздухара подкрепени с още около 10 водни /защо бяха толкова малко?/ на центъра на София ...и след това над 1 километър парад по улиците ...и невиждано до сега медийно отразяване! за нас това има значение повече отколкото победата на Шумахер, състезанието с ретро автомобили /клас хобикар/ на Бояна наречено пистов шампионат или пропуснатата възможност да си затворим бурканите .
ЗА ТОВА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ДОЙДОХА !!!!

ЗА ТОВА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ДОЙДОХА !!!!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Тоа дебелия дет го цитирам даже шеще да ми изкриви предния капак-че я покажа тая снимка на застрахователя.....nii написа:santo_trafficante написа:аа моля моля сектата се отчетече и ние дето не сме с Фв. наминахме да се отчетем
![]()
и аз и аз... беше ме срам с реното да дойде пред Невски но ви прихванах на цариградско и пих бира на Чемперлево

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”