притежавам гореспоменатия голф и понеже вече е в окаяно външно състояние (не, че няма нужда да се пипне и по двигателя, но ....

Ще съм благодарен ако ми дадете някой линк към снимки с тунинговани GOLF I.
Благодаря предварително.
joser написа:ей, поздравления, не се чудя как си се спрял на него. аз имах такъв, вървеше много яко. ако искаш на майл ще ти пратя утре снимки. и линкове - имам доста. но не пиша от моя комп и тук ги нямам. успех, ако си решил да го тунинговаш.
Един приятел в момента слага на тази единичка двигател от VW Corrado. Още не е готова гащото иска да направи всичко както трябва с оригинални части. Като стане ще кача още снимки:
Успех с това което си намислил
GOLF 1 GTI написа:Един приятел в момента слага на тази единичка двигател от VW Corrado. Още не е готова гащото иска да направи всичко както трябва с оригинални части. Като стане ще кача още снимки:
Успех с това което си намислил
Благодаря за пожеланието и за линковете, попаднах на някой идеи които ми допаднаха.
Както четох тук във форума за ГОЛФ 1 ставало и таблото от ГОЛФ 3, а видно от някои снимки по сайтовете таблото за ТТ става за ГОЛФ 3.
Как смятате, колко ли струва таблото за ТТ по моргите ?
GOLF 1 GTI написа:Както четох тук във форума за ГОЛФ 1 ставало и таблото от ГОЛФ 3, а видно от някои снимки по сайтовете таблото за ТТ става за ГОЛФ 3.
Как смятате, колко ли струва таблото за ТТ по моргите ?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта