Здравейте...
знам че има подобни теми, но мен ме интересува точният ви съвет за ЗИМНИ гуми като имата в предвид условията през зимата в София. (луга, сняг, на моменти сухо и песакливо...)
според вас коя марка и моден на гумата ще ми свърши най-добра работа
става въпрос за оптимания вариянт сняг/сух птът, защото знаете предполагам как на моменти става доста време сухо, и после пак сняг много... и не ми се иска на първото изсушаване да се съсипе гумата или пък обратното на снега да я няма никва..
Благодаря предварително
Съвет за гуми
-
- Автомобил:
- Двигател:
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivan_ Ivanov написа:За София не ти трябва "тежка" зимна гума.Трябва
ти гума която да е асиметрична и да има много "идея" за изхвърляне на водата...........
да колега, много ти блаодаря за снимковият материял и хуб инфо, но наистина можеш ли да ми кажеш марките и моделите на тези гуми.. и мн важно, коя от тях най би ми препоръчал, благодаря.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Та аз съм показал гъми Гудиар,Кумхо и Йокохама(по реда на снимките) и Пирели и Нокиан(от втората серия).Иначе въпроса опира до финансите.Гудиара,Мишелина,Бриджстоуна и Перелата са наистина перфектни гуми,ама качеството си има и цена.
Така горе-долу като не много скъп вариант за нещо средно(видовете настилки) е Пирели Winter Carving
Или пък Кумхо KW17,който е в ниския ценови клас
Ако пък зимата си по-често из планините и определено никой не ти чисти пътя,Нокиана е пефектния вариант.
Така горе-долу като не много скъп вариант за нещо средно(видовете настилки) е Пирели Winter Carving

Или пък Кумхо KW17,който е в ниския ценови клас

Ако пък зимата си по-често из планините и определено никой не ти чисти пътя,Нокиана е пефектния вариант.

Аз съм с Марангони метео грип и шарката май са е взаимствали от Гудиара 1 към 1 е ако не се лъжа от пръв поглед

Последна промяна от dxd на Пон 09 окт 2006 19:50, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”