Сефтосах новата година
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сефтосах новата година
Е най-накрая и аз си имам гнусен лист в горниа ъгъл на който пише АКТ. Вдигнаха ми колата да им .......... 32лв и акт ми написаха. някой да има идеи какво да правя, нещо съм им много ядосан и не ми се плаща
Пинци,
наистина с акта не можеш да караш, но не е и необходимо...
актът важи докато излезе наказателното постановление, на базата на което плащаш глобата ... т.е. отиваш в кат, взимаш си талона и нак. постановление и евентуално някога може и да ти се наложи да си платиш глобата, когато си плащаш данъците ...
наистина с акта не можеш да караш, но не е и необходимо...
актът важи докато излезе наказателното постановление, на базата на което плащаш глобата ... т.е. отиваш в кат, взимаш си талона и нак. постановление и евентуално някога може и да ти се наложи да си платиш глобата, когато си плащаш данъците ...
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 19:48, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
batmilko написа:според ЗАНН давността на глобата е 2 години и ако ти пуснат писмо на края, давността започва да тече наново, но не повече от 50% от общия срок, демек повече от 3 години давността не е, та като ви минат 3 години от датата на постановлението, може да сте по-спокойни
няма какво да се добави, а и точки може да не ти вземат, зависи по кой текст са ти вдигнали колата, глобата мисля че беше 20 или 30 лева и ако нямаш да плащаш данъци за апартамент няма да те гонят, виж като си плащаш данъка за колата може да те поиднудят да платиш и глобата, ама ти се прави на луд и обещай че ще платиш и така, няма кой да се занимава с такива глоби да ги събира по принудителен ред, повече са им разходите на държавата отколкото приходите от твоята глоба.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Акта е административно наказание........отваряш Закона за административните наказания и обжалваш.......1-во до "органа" :f_ckyou: издал акта, а после чрез него до съда. Може с 1 адвокат да се съветваш.
Обжалването става чрез жалба до Върховния административен съд /ВАС/ срещу акта, като от едикое си отделение на ВАС ще образуват административно дело № ........./2005 г.
Според чл. 15, ал. 2 от Закона за Върховния административен съд подадена жалба срещу индивидуален административен акт спира изпълнението му.
Гадоста е че ако съда каже, ч си виновен ще си платиш и акта и съдебните разноски.........но това го виждам някъде след 2 години
Обжалването става чрез жалба до Върховния административен съд /ВАС/ срещу акта, като от едикое си отделение на ВАС ще образуват административно дело № ........./2005 г.
Според чл. 15, ал. 2 от Закона за Върховния административен съд подадена жалба срещу индивидуален административен акт спира изпълнението му.
Гадоста е че ако съда каже, ч си виновен ще си платиш и акта и съдебните разноски.........но това го виждам някъде след 2 години

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”