Отново крадци!ПИСНА МИ!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Отново крадци!ПИСНА МИ!

Мнениеот Kozunak » Нед 30 яну 2005 0:20

момчета преди малко ми разбиха колата! една счупена ключалка две липсващи лайсни и две липсващи огледала това е шибаната равносметка!!! не го пожелавам на никого пазете си колите за бога.въпреки че моята не беше на някакво забутано място.в центъра точно.еби му мамата....

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Нед 30 яну 2005 0:29

Ей братле страшно много съжалявам. Да им изсъхнат ръчичките къде пипат по чуждите коли.
А това за центъра - с риск да се повторя от една друга тема ще ти кажа че мойта я разбиваха на Славейков посред бял ден /около 14-16 часа/. Нищо не ги спира .....

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Нед 30 яну 2005 0:49

Хич не им пука къде е колата и колко е часа, .........******!

Съжалявам за случката

Потребителски аватар
Ninja
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ninja » Нед 30 яну 2005 10:34

искрено съжалявам. наркоманчетата в центъра не си поплюват, защото полицаите и да искат, не могат нищо да им направят, и те го знаят и си правят каквото си искат. за тях няма затвор, има "лечение" в Суходол, и после пак на улицата. Пазете си колите, колеги и повече късмет.

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Нед 30 яну 2005 13:05

УЖАСНО! :x :x :x
Като чета какво става по София и си мисля да идвам САМО с автобус там, но няма как да си свърша работата без кола, защото много обикалям :cry: :?

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 30 яну 2005 13:20

мерси за моралната подкрепа колеги!аз съм един невъобразим карък.на баща ми па некъв с една жигула го удари преди няколко дена и са и неговата кола е на ремонт и са ше си стоиме вкъщи! :cry: :oops: тя колата има каско ама са са ебаси разправиите.най-тъпото е че вратата не може да се затвори!петлето нещо се ебава...напрао изтръпнах като я видях.и не ми се случва за първи път мама му дееееба.преди време класиката в жанра халогените ми ги тафнаха пред университета посред бял ден а оттам минават 10000 човека ежеминутно.най-ме е страх да не са ми надрали боята от яд че не са успели да отворят вратата.снощи колата беше цялата в сняг и лед и не успях да вида!са ме е страх да отида до гаража ма ше се престраша след малко със затворени очи влизам. :lol:и музиката нещо не ми работи от няколко дена и напрао съм пред нервен срив!

Потребителски аватар
шокалан
Автомобил:
Двигател:

кофти

Мнениеот шокалан » Нед 30 яну 2005 13:49

на мен преди месец в младост на паркинга пред блока съвсем необеспокоявани пичовете изрязаха оплатнението на задното стакло извадили го и го захвърлили в тревата(да не го счупят) и ми отмъкнаха музика за 500лв. и това е за втори път на същото място нема отърване от тия.Само бои ако го набараш. Smackbum

Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

Re: Отново крадци!ПИСНА МИ!

Мнениеот Pia kato zmei » Нед 30 яну 2005 14:58

Kozunak написа:момчета преди малко ми разбиха колата! една счупена ключалка две липсващи лайсни и две липсващи огледала това е шибаната равносметка!!! не го пожелавам на никого пазете си колите за бога.въпреки че моята не беше на някакво забутано място.в центъра точно.еби му мамата....

Да не си спрял на мястото на някой малоумник eyecrazy ? На мене са ми пукали гума и са ми чупили стъкло за това, така и не разбрах кой, ама да му изсъхнат т....те и да му изсъхне рода дано bishop . Беше преди около половин година и раните ми минаха но изживяването не беше готино :drinking: .

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Нед 30 яну 2005 19:13

Затова има платени паркинги! И да има човек каско, като ти гепят халогените, кво става?! :roll: Аз като имам работа в центъра си я бутам на паркинг и готово :wink: Два кинта ама спестяват мнооого нерви :wink:
А на гепардите дано им из съхнат картофите! :motz:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 30 яну 2005 19:20

Pav4o написа:Затова има платени паркинги! И да има човек каско, като ти гепят халогените, кво става?! :roll: Аз като имам работа в центъра си я бутам на паркинг и готово :wink: Два кинта ама спестяват мнооого нерви :wink:
А на гепардите дано им из съхнат картофите! :motz:

братле нали знаеш човек се учи докато е жив...вече така ще постъпвам живот и здраве.много се надявам само да си намеря същите лайсни че са рядкост тези с червения надпис за 4-вратки.ако на някой му изпадне нещо подобно моля ви свиркайте! bowdown

Потребителски аватар
Joe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Joe » Нед 30 яну 2005 19:21

Pav4o написа:Затова има платени паркинги!

Да, вярно. Ако се направи една равносметка, то ти излиза по-евтино да държиш колата на паркинг отколкото да плащаш за направените поразии от тези к****ца...
А като наблизо няма такъв?

Потребителски аватар
mimo4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mimo4o » Нед 30 яну 2005 19:33

Съжалявам за случилото се! За такива гадни крадливи копеленца трябва само a boi de

Потребителски аватар
Lorinser
Автомобил: GOLF VI
Двигател: CAYC 2012

Мнениеот Lorinser » Нед 30 яну 2005 20:30

:x :x :x :x уффф... за тая сган само ... beat_butt2 beat_butt2 beat_butt2 beat_butt2 beat_butt2

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 30 яну 2005 20:37

Lorinser написа::x :x :x :x уффф... за тая сган само ... beat_butt2 beat_butt2 beat_butt2 beat_butt2 beat_butt2

хахаахаха ти ме развесели с тия пръчки братле не ги бях виждал досега.....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”