Тъй като имам застраховка ГО към ДЗИ има и безплатен преглед. Реших днес да го мина, гледам адресите и най-близо ми е този в Орландовци ул. к. Преславски No.1. Викам си това е някъде до ДЗИ. Отивам и гледам табели за годишен преглед, влизам и казвам на човека, че идвам за безплатния преглед към ДЗИ. Той ми вика, че не бил безплатен. И аз се учудих, каза да погледна талончето и да видя какво точно пише. Гледам талончето и пише "Преглед преди пътуване на техническата изправност на МПС (еднократно) - безплатно". Викам си как не съм я видял тая подробност. Той вика, че с това талонче ще ми направи отстъпка на прегледа и ще ми вземе 14+6 лв., а не 24+6. Викам си аз добре ще минавам, но си бях забравил големия талон и данъка. Отивам до нас да ги взема и си викам, що да не звънна в ДЗИ да питам дали наистина не е безплатен прегледът. Звъня, те ми казват, че е безплатен и нещо ме лъжат. Отивам при оня да се разправям как така ще ми иска пари и в крайна сметка викам "е нали тук е К.Преславски 1", той вика "не, No3 е" и аз викам "значи тук не е СБА" и той вика "да, не съм казал, че е СБА". Лелеее, как се нервирах и му се развиках, как може на гърба на СБА да си изкарва пари от прегледи и т.н.... А преди това ми показа талончета като мойто, т.е. тоя е прецакал още доста хора като мен.
В крайна сметка влезнах в ДЗИ-то и там бяха прегледите на СБА, ама нямаше табели за това СБА. За малко да ме метне с 20 лв. Аман от лъжци...
Лъжци на ГТП в кв. Орландовци
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Тоя требе се адне в специалната тема....
Колега добре че си съобразил да се обадиш на ДЗИ....не са малко 20лв....а на този простак му пожелавам да не намери нито един клиент....залагам си главата че е знаел 100% че си за ДЗИ и не имал доблеста просто да те прати там. Такива не мога да ги понасям ми нали сега ще се оплачеш на сумати народ и съвсем никой няма да иде на тъпия му преглед

Колега добре че си съобразил да се обадиш на ДЗИ....не са малко 20лв....а на този простак му пожелавам да не намери нито един клиент....залагам си главата че е знаел 100% че си за ДЗИ и не имал доблеста просто да те прати там. Такива не мога да ги понасям ми нали сега ще се оплачеш на сумати народ и съвсем никой няма да иде на тъпия му преглед

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”