Лъжци на ГТП в кв. Орландовци

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Лъжци на ГТП в кв. Орландовци

Мнениеот pipi_to » Сря 15 ное 2006 17:19

Тъй като имам застраховка ГО към ДЗИ има и безплатен преглед. Реших днес да го мина, гледам адресите и най-близо ми е този в Орландовци ул. к. Преславски No.1. Викам си това е някъде до ДЗИ. Отивам и гледам табели за годишен преглед, влизам и казвам на човека, че идвам за безплатния преглед към ДЗИ. Той ми вика, че не бил безплатен. И аз се учудих, каза да погледна талончето и да видя какво точно пише. Гледам талончето и пише "Преглед преди пътуване на техническата изправност на МПС (еднократно) - безплатно". Викам си как не съм я видял тая подробност. Той вика, че с това талонче ще ми направи отстъпка на прегледа и ще ми вземе 14+6 лв., а не 24+6. Викам си аз добре ще минавам, но си бях забравил големия талон и данъка. Отивам до нас да ги взема и си викам, що да не звънна в ДЗИ да питам дали наистина не е безплатен прегледът. Звъня, те ми казват, че е безплатен и нещо ме лъжат. Отивам при оня да се разправям как така ще ми иска пари и в крайна сметка викам "е нали тук е К.Преславски 1", той вика "не, No3 е" и аз викам "значи тук не е СБА" и той вика "да, не съм казал, че е СБА". Лелеее, как се нервирах и му се развиках, как може на гърба на СБА да си изкарва пари от прегледи и т.н.... А преди това ми показа талончета като мойто, т.е. тоя е прецакал още доста хора като мен.

В крайна сметка влезнах в ДЗИ-то и там бяха прегледите на СБА, ама нямаше табели за това СБА. За малко да ме метне с 20 лв. Аман от лъжци...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 15 ное 2006 17:27

Тоя требе се адне в специалната тема....

Колега добре че си съобразил да се обадиш на ДЗИ....не са малко 20лв....а на този простак му пожелавам да не намери нито един клиент....залагам си главата че е знаел 100% че си за ДЗИ и не имал доблеста просто да те прати там. Такива не мога да ги понасям ми нали сега ще се оплачеш на сумати народ и съвсем никой няма да иде на тъпия му преглед :rocketwhore :074: :blueeye:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”