ХЕМ СЕ ЗАРАДВАХ ХЕМ СЕ ЯДОСАХ

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
vassilplp
Автомобил:
Двигател:

ХЕМ СЕ ЗАРАДВАХ ХЕМ СЕ ЯДОСАХ

Мнениеот vassilplp » Нед 26 ное 2006 0:11

Онзи ден минавам покрай Орлов мост и ето какво успях да щракна с телефона(извинявам се за качеството)
Изображение
Изображение

Мисълта ми е не може ли да има органи които да следят и да санкционират тежките камиони , които изнасят кал, бетон и мръсотия по шосетата.

Потребителски аватар
Svetilio
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Svetilio » Нед 26 ное 2006 0:27

kолега, това е единствения строителен обект в цяла софия според мен кадето камионите ги поизмиват малко.... :climb
иначе какво се оплакваш, ако не е калта с какво ще пълнят дупките по улиците :gruebel

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Нед 26 ное 2006 0:39

Не знам за вас в София но тука в Смолян като тръгнеш в посока Пловдив на Пампорово колата ти вече не прилича на автомобил а на произведение на изкуството от кал. Направо не знам до кога ще продължи това :hmmmm сигорно до като унищожат целите Родопи :037: съсипват гората :026: :laser

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 26 ное 2006 0:52

В СФ вече е задължително да се мият камионите на стройтелната площадка от поне 5-6 месеца.Сега точно как се мият е друг въпрос ма поне началото е поставено.Това беше ено от местата кадето бети бойко се прояви-той всъщност доста "очовечи" стройтелството в столицата не че няма кво да се желае.

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Нед 26 ное 2006 10:38

Няма какво да се учудваш - ела да видиш какво става по околовръстния път на Слънчев бряг извън сезона...Малък ад!!! Особено приятно е, когато вали дъждец и пътя е мокър...Особено сега, когато вече се строят хотели извън рамките на курорта, т. е. отвъд околовръстното. Едва ли има някой, който контролира това, а дори и да има, то явно е лесно подкупен...!!!! :laser :rocketwhore

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 26 ное 2006 12:00

Svetilio написа:kолега, това е единствения строителен обект в цяла софия според мен кадето камионите ги поизмиват малко....

:no-no Не е вярно, при строителството на Мола и на Сити центъра, и на Скай центъра миеха камионите, както и на всички нови строящи се станции на метрото, една от които е на снимката :wink:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: ХЕМ СЕ ЗАРАДВАХ ХЕМ СЕ ЯДОСАХ

Мнениеот Ludia » Нед 26 ное 2006 12:02

vassilplp написа:ХЕМ СЕ ЗАРАДВАХ ХЕМ СЕ ЯДОСАХ

а за кое си се зарадвал?

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Нед 26 ное 2006 14:21

Колега мисля че ти е малко неясно това което имаш в предвид, изчакай да изкара малко кал на улицата и тогава го снимай а без догатки. Аз така преди две седмици на едно доста отдалечено място от края на света :) кадето имаме обект, кадето никога не минават коли , взела че минала една, оплакала се в общината и хоп - ходих да търся водоноски и да го миеме въпреки проливния дъжд който така или иначе щеше да я свърши таз работа.
Престанете да си мислите че нищо не се прави в тая глупава държава. Не може да има инспектор на всеки обект 24 часа. Снимай другия път кал на улицата и отиди в общината и това е, няма какво да се въмущаваш:) Поздрави на всички

Потребителски аватар
Golfa e lud
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

:)

Мнениеот Golfa e lud » Нед 26 ное 2006 17:02

Яки глоби и актове за такива мърлячи :x Заради такива камиони ,омазали пътя с кал и пясак преди 2 години се пребих с мотора ми и за малко да си загубя десният крак :x Строяха складовете на техно маркет,и всичките камиони минаваха по улицата пред блока.След като исъхна калта и стана на финна пепел и пясък,няма смисъл да ви обеснявам колко лесно се пада от пистов мотор :evil: И колко боли пришит карак,месеци на ред.

Потребителски аватар
Goti4eskiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goti4eskiq » Нед 26 ное 2006 20:01

stoqn_gti написа::037: съсипват гората :026: :laser

Гледам "човечето" с листенцата което си сложил и се зачудих този вид гори не бяха ли към Петрич?

П.П. Дам проблема с горите и природата е сериозен.Тоя туризъм им е**ва майката.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 26 ное 2006 21:22

После като изчезнат горите и на туризма ще му се е... майката и ще си останем с сметище за неизползваеми бетонни отпадъци.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”