Въпрос за Голф 3 Кабрио
Въпрос за Голф 3 Кабрио
Значи, въпроса ми е дали гюруците на Голф 3-ките паянтови ли са смисъл дали текът?И през зимата как се справят ? 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ALPINA написа:Roberta написа:Зависи от изпълнението, има с ел. грюрук, има и с ръчен.
А това, че няма клима вече ти ще прецениш дали е проблем за теб или не.![]()
Успех!
Ясно, е за мене не е проблем, защото ако ми е топло през лятото отварям гюрука и съм си ОК.
Друг проблем на кабрио версията, е че е доста по тежка от нормалните Г3 и от там е прекалено тромава, независимо дали е 1.8 90коня или 2.0 115коня и двете са ужасно бавни.

Но пък Кабрио версията на Г3 е много красива и определно хваща око, пък и си е гъзарийка.
Нормално много кабриолети нямат климатик.
Мисля, че гюрука на Голф кабрио беше дело на КАРМАН и там се сглабя и цялата каросерия, но нека някой, който е сигурен да каже каква беше историята

Последна промяна от niikoo_1 на Съб 03 мар 2007 16:03, променено общо 1 път.
niikoo_1 написа:ALPINA написа:Roberta написа:Зависи от изпълнението, има с ел. грюрук, има и с ръчен.
А това, че няма клима вече ти ще прецениш дали е проблем за теб или не.![]()
Успех!
Ясно, е за мене не е проблем, защото ако ми е топло през лятото отварям гюрука и съм си ОК.
Друг проблем на кабрио версията, е че е доста по тежка от нормалните Г3 и от там е прекалено тромава, независимо дали е 1.8 90коня или 2.0 115коня и двете са ужасно бавни.![]()
Но пък Кабрио версията на Г3 е много красива и определно хваща око, пък и си е гъзарийка.
Нормално много кабриолети нямат климатик.
Мисля, че гюрука на Голф кабрио беше дело на КАРМАН и там се сглабя и цялата каросерия, но нека някой, който е сигурен да каже каква беше историята
Ами на мене това ще ми е първа кола и не за това по-добре да малко по тромава за да не се отрепам някъде

Определено си е газарийка, но не за това го зимам, просто мечтата ми е да карам кола-кабрио, и сега се спрях на Г3.

Само дано гюрука е читав, иначе друго не ме притеснява за сега:)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”