Ще си купя ЛАДА за да ми е кеф

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ще си купя ЛАДА за да ми е кеф

Мнениеот pinci » Сря 29 дек 2004 18:12

Мамка му искрата пак отиде някъде на разходка. Тая кола имам чувствто че тоя път ако я оправя я пускам някой да си я купи (дано да се намери будала) и отиам да си взема я една жигулка, я една 2105 е ако стигнат паричките Самара ще карам

WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Сря 29 дек 2004 18:59

пинци, най-добре да минеш на друг тип мотор т.е Рудолф Дизел :D тогава ще забравиш и искри,токове,бубини и ала-бала :) нищо ли4но към бензиновите мотори 8)
една голф2 ТД с интеркулер 80 коня много би ти се харесала със сигурност.... :lol: а и не са скъпи

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Сря 29 дек 2004 21:34

WasteLand_TD написа:пинци, най-добре да минеш на друг тип мотор т.е Рудолф Дизел :D .....

Я Я Дизел Битте :!:

Потребителски аватар
rmk
Автомобил: KIA Sportage 3
Двигател: 1.6 GDI

Мнениеот rmk » Сря 29 дек 2004 21:58

WasteLand_TD написа:пинци, най-добре да минеш на друг тип мотор т.е Рудолф Дизел :D тогава ще забравиш и искри,токове,бубини и ала-бала :) нищо ли4но към бензиновите мотори 8)
една голф2 ТД с интеркулер 80 коня много би ти се харесала със сигурност.... :lol: а и не са скъпи

Мдаааа друго си е дизелчето :D
Не ми се налага да чета молитви по време на преминаването през локви.
Нямам и страхове от миенето на мотор на пароструйка.
..... иначе и аз нищо лично против бензините ......

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Сря 29 дек 2004 22:44

Има не лоши Лади.Да ти е кеф да ги караш.Частите са им без пари.

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Чет 30 дек 2004 0:29

vw_golf_2_Memphis написа:Има не лоши Лади.Да ти е кеф да ги караш.Частите са им без пари.

Е тва е една много основателна причина и аз за това на там съм тръгнал (това не значи че не си оставам фен на марката), колкото до дизелите:
Хора с най-голямо удоволствие ще подкарам едно такова ама от къде да намеря 2-3 хиляди лева аз говоря за Лада до 1000лв, силно се надявам да е Самара, щото другите трудно ще ги преживея, ааааа да и 100% с 5 скорости щото вече ми писна от 4

Потребителски аватар
~None~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~None~ » Чет 30 дек 2004 0:48

pinci написа:Хора с най-голямо удоволствие ще подкарам едно такова ама от къде да намеря 2-3 хиляди лева аз говоря за Лада до 1000лв, силно се надявам да е Самара, щото другите трудно ще ги преживея, ааааа да и 100% с 5 скорости щото вече ми писна от 4

Пинци, пък дай да ти шитна Москвето на баща ми - 5 скороти 21412 ... ;)

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Чет 30 дек 2004 1:13

pinci, недей самара, по добре 5ца доста лоши работи сам чувал за тиа самари ....

знам ли и аз просто от 3ма собственици на самари ме посъветваха да не се закопавам със самара ..

5ца ... :wink:

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Чет 30 дек 2004 1:18

А какво ще кажете за 1500S на мен са ми казвали че това е най-сполучливата?
Москвич не искам благодаря. :)

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Чет 30 дек 2004 1:26

spam пинци,я се замисли сега си се хвърлил в разни покупко продажби , прехвърляния , смяна на консумативи ала бала тва тропа онова смяна туй онуй ,

всяка кола се кара за да се чупи , чупи за да се прави , прави за да се кара , недей с тая лада ще си търсиш ти голфчето после ...

аз като останах без кола и пари-дефицит , и аз се хвърлих на разни лади ще купувам да се возя докат сбера пари ... па си викам по добре една 1чка вместо руското "Чудо" ......

просто едно мнение ....

п.с ще я оправиш и няма да се чупи повече :wink:

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 30 дек 2004 9:37

vw_golf_2_Memphis написа:Има не лоши Лади.Да ти е кеф да ги караш.Частите са им без пари.

Стига щуротии бе човек......колите в БГ страдат от две основни причини : 1. Части менте/некачествени или турски; 2. калпави майстори - цепи, лепи, вулканизира...мотору затега или тропа....нема страшно ше улегне и т.н. /Вие питате ли ги какво им е образованието, често има значение/
Аз карам Пасат от 92г., модел Муле, аз му викам Кораба на Блейк :D , тогава той бе на 9г. от тогаз таз кола не е спряла, сменям само консумативи, в това число 1 път ходова част, амортисьори, гарнитура на глава и бензинова помпа.......Кабелите ми са от тогава и колата върви........
Затова моля те не си слагай диагноза Лада-начин на мислене, а вземи дай малко парички за свестни части и за свестен майстор и Drive

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 30 дек 2004 9:39

между другото ако си решил каква е 1-та и колко и искаш?

Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Чет 30 дек 2004 10:07

"Ще си купя лада, за да ми е кеф"

Гледай колко интересно ... аз пък смених ладата с VW, за да ми е кеф :wink:

ПС: базирайки се на собствения си опит и с двете марки, ня смятам, че с лада ще имаш значително по-малко проблеми

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Чет 30 дек 2004 10:12

gti_power написа:п.с ще я оправиш и няма да се чупи повече :wink:

От около 4-5 месеца си седи този проблем с прекалено лесното мокрене, през незнам колко майстори минах и кво? CENSORED! Можете да питате Ваското какво му беше след като я поля- 2 дни малоумщини оп наляво оп надясно докато най-накрая тръгна и кво? До кога? Почна да вали и оня айде пак той в дъжд не върви, сняг ако е няма проблем ама дъжд НЕЕЕЕЕ! Е на мен ми се изчерпа търпението. Руско-руско ама той и голфа ми се троши толкова често само дето частите са му по-скъпи.

Asentm- Единичката е луда 1.1 с АГУ 1981 в момента по километраж е на 205000км. Около 800-900лв не бих казал че ще си заинтересован

FLY- радвам се че си имал възможността да си купиш добро VW. Aз знам какво карам и знам каква може да бъде една Лада, не казвам че бъдещата моя ще е такава, но все пак аз нямам нищо против. XaBaTa имаха една 2107 и аз до колкото си спомням бяха много доволни (като изключим ръждата), колата си вървеше и си харчеше 10лв/100км ГАЗ със старите цени което сега ще прави около 12лв/100км, тя и мойта сега харчи толкова, а защо не може да държи 120км/ч???? ЛАДА!!!

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 30 дек 2004 10:27

Цената е добра и ще го хързулнеш на някой....... аз бих се заинтересувал от ГТИ
За тази цена можеш да вземеш много свестен Пасат като моя.......много си заслужава

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”