Въпрос за цената на Пасат 1.9 TDI 98-99 година

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Pamuka
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за цената на Пасат 1.9 TDI 98-99 година

Мнениеот Pamuka » Чет 11 яну 2007 18:23

За каква цена мога да си намеря свестен пасат с 1.9 TDI двигател,110 коня, 98-99 година? Държа да е нов внос, защото всички знаем състоянието на нашите пътища. И къде да търся най-изгодните предложения? Имам чуството, че в мобилето цените са доста завишени.

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Чет 11 яну 2007 18:58

всичко е шанс!

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 11 яну 2007 19:02

Мммда и аз си търся такъв но 12-13000 са ми много :roll:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 11 яну 2007 19:10

Отваряш немското мобиле слагаш критерийте на който искаш да отговаря колата ти,после пропускаш първите по-евтини оферти /ако има 10 страници с оферти направо отваряш след 3-та/ и виждаш колко струва читав автомобил,после му добавяш разходи за докарване такси и каско и си готов-какво му е сложното. Иначе всички приказки от рода на "...на баджанака ми шурея си купи такъв за без пари.." спокойно ги пренебрегвай,хубаво и евтино няма, ФАКТ !

Потребителски аватар
batesecko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batesecko » Чет 11 яну 2007 19:51

В австрия Пасат 2000 год помпа-дюза,116 коня, читав , във момента мога да взема на около 15 хил.лв. , комби на 191000 км. Към това добави посочените по-горе от колегата разходи.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 11 яну 2007 20:37

Stivi написа:Отваряш немското мобиле слагаш критерийте на който искаш да отговаря колата ти,после пропускаш първите по-евтини оферти /ако има 10 страници с оферти направо отваряш след 3-та/ и виждаш колко струва читав автомобил,после му добавяш разходи за докарване такси и каско и си готов-какво му е сложното. Иначе всички приказки от рода на "...на баджанака ми шурея си купи такъв за без пари.." спокойно ги пренебрегвай,хубаво и евтино няма, ФАКТ !
:да:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за цената на Пасат 1.9 TDI 98-99 година

Мнениеот chefito » Пет 12 яну 2007 9:55

Pamuka написа:За каква цена мога да си намеря свестен пасат с 1.9 TDI двигател,110 коня, 98-99 година? Държа да е нов внос, защото всички знаем състоянието на нашите пътища. И къде да търся най-изгодните предложения? Имам чуството, че в мобилето цените са доста завишени.

Според теб нов внос е по добре? Я помисли още веднъж. Всеки спор има 2 страни и сега искам да ти представя другата при положение че уважавам твоята..

1. За да се продава този пасат в чужбина той е или удрян или има да се правят поредица от скъпи ремонти и собственика е решил да го продава, защото в Австрия/Германия/Италия тия ремонти са достаааааааа скъпи.

2. Ако някой БГ фен я е купил колата преди 1-2 години и я е карал то той е стегнал вече тези дефекти и колата става палене и каране. В най-лошия случай да се е разтропал някой шарнир или по таблото нещо.

Ето ти малко тема за размисъл....

Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Мнениеот digigi » Пет 12 яну 2007 11:45

chefito написа:2. Ако някой БГ фен я е купил колата преди 1-2 години и я е карал то той е стегнал вече тези дефекти и колата става палене и каране. В най-лошия случай да се е разтропал някой шарнир или по таблото нещо.

Аз съм на подобно мнение вече...
Вече съм склонен да си търся кола карана в БГ защото тук ако се е разхлопало нещо е само по ходовата част, а то е лесно за смяна. Но това е при условие е че собственика се е грижил добре за колата, което се познава!Просто трябва да се намери читава и запазена на външност(неудряна) и да се провери двигателя как е и това е. В Германия и Австрия ремонтите и частите са ужасно скъпи и за да я продават вече, тамошния собственик е преценил, че ще му излезе по евтино да я продаде отколкото да поправи един куп обаждащи се вече проблеми.
Та това и аз съм на подобно мнение след вече трета кола нововнос която съм купил...

P.S. Аз например установявам вече, че за около година след като си взема нова кола(нововнос де), аз вече съм я стегнал достатъчно добре после само да карам! До около година тя си показва болежките и ги отстранявам една по една :)

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 12 яну 2007 11:51

ами понякога хората си продават колите и заради финансови затруднения;особено ако имат и кредити.хубавите коли си имат и цени :!: а което не е стока е евтино

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пет 12 яну 2007 11:56

Или когато имат много пари и искат нещо още по-ново!

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 12 яну 2007 12:10

НЕ се отклонявайте от темата моля, споделете преки впечатления че и аз съм заинтересуван от тоз автомобил.
:)

Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Мнениеот digigi » Пет 12 яну 2007 12:25

zaro написа:НЕ се отклонявайте от темата моля, споделете преки впечатления че и аз съм заинтересуван от тоз автомобил.
:)

Sorry...
В момента във Варна се продава Пасат '99 1,9, 110 коня с перфектен мотор на 198К за около 12700-12800лв. Пасата е комби с екстри(климатроник, хубави лети джанти и др.). Каран е БГ около 2г. и е добре поддържан. Собственика го познавам косвено(не лично) и го продава защото си купи чисто нова. Единсвено лошото е че е бяла, а някои хора(в това число и аз), не харесват белият цвят! Но колата има много добър външен вид - виждал съм я.
Иначе по принцип по Варненско вървят около 13К тези Пасати '99г

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 12 яну 2007 12:39

chefito написа:
2. Ако някой БГ фен я е купил колата преди 1-2 години и я е карал то той е стегнал вече тези дефекти и колата става палене и каране. В най-лошия случай да се е разтропал някой шарнир или по таблото нещо.

Много си прав тука ама такива хора са само в форума ,или твой познат.Да не говорим че дори и да е сменил частите тука са само кйтай марка.Отделно софииските шофйори/било то кореняк гражданя или провансисти дошли тука/ са най-големите мърди на света.Освен всичко друго и в западните страни колко хора има дето се грижат за колата си не е истина.Друг е въпроса ,че като отиде джамбазина да пазарува логиката е проста-Нова година+ниска цена -сичко друго се натаманява.Моето мнение за кола е като си копуваш-внос по поръчка на познат човек ,или частна обява от БГ-да видиш човека и колата.Като си копувах колата обиколих бая автокъщи и освен че си загубих времето критерия ми за кола падна рязко :cry:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 12 яну 2007 13:07

digigi написа:........
Това ти е играта. Мерси :да:

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Пет 12 яну 2007 15:45

моя го взех за 16к март 2006 от автокъща.отлично състояние ектериор и интериор и сравнително много добро техническо състояние 1999 1.9 110к.с. 5бр оригинални алуминиеви джанти с хубави гуми ( е вече ги хвърлих но минах над 20к ) всички екстри без Нави. за навигация не съм сигурен много много че има на Б5 сериино но съм виждал да се продават Б 5-ци с Нави.
освен рециклиране на хидравлична помпа (тя дехектира доста след покупката по малко необясними причини) никакви ремонти не съм правил! Изключвам задължителното сменяне на консумативи при покупката!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”