Бартеросах Калибрата
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Бартеросах Калибрата
и вече и аз съм голфаджия, не само ,,въздухар,,.Скоро и снимки.Голф 2, 1,8 L.,GTI,112к. с., четири врати и т. н.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
kav4o написа:santo_trafficante написа:ии вярно ама представяш ли си да я е купил някой от форумаBirdie написа:Никога не е късно човек да се осъзнае![]()
![]()
Аз си представям,щото е точна така
В крайна сметка може да се изведе следната аксиома на голфаджиите, а именно "Количеството на голфаджиите в природата е винаги константа"

- batetony67
- Контакти:
Много благодаря за пожеланията.Малко пояснения по въпроса:първо, аз отдавна съм болен фен на марката, на първо място на въздушните, после на другите ,и второ, този Опел го взех по принуда, не че съм фен, но един приятел го закърши за парици и нямаше как да ги върне. Та така.Сега съм доволен, въпреки, че не ми беше приоритет да купувам трета кола за себе си и четвърта в семейството, и шеста в къщи, но наистина двойка GTI си е класика и в момента въобще нямам намерение да се разделям с него.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67 написа:Много благодаря за пожеланията.Малко пояснения по въпроса:първо, аз отдавна съм болен фен на марката, на първо място на въздушните, после на другите ,и второ, този Опел го взех по принуда, не че съм фен, но един приятел го закърши за парици и нямаше как да ги върне. Та така.Сега съм доволен, въпреки, че не ми беше приоритет да купувам трета кола за себе си и четвърта в семейството, и шеста в къщи, но наистина двойка GTI си е класика и в момента въобще нямам намерение да се разделям с него.
ти направо отваряй автосалон....то и кучето ви сигурно има кола...
- batetony67
- Контакти:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”