Каква е връзката между свещи и парно...
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каква е връзката между свещи и парно...
Установено е, че свщите са ми за смяна (40 000 км ги карам при предписани 30 000)...та се чудех отде иде проблема с рязкото падане на оборотите и гасненето. Най-вероятно е от тва (ваското1 ше ме пребие ако прочете това, ама кво да направа....не съм се замислял за свещите досега). Обаче тоя проблем се появява винаги кат пусна парно, ако го спра парното нема проблеми никви....та някой може ли да ми обесни кво е общото между парно и свещи, щото съм много зле с матРяла...
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Winner25 написа:buFka написа:Не говора за малко падане, говора за падане от 3000 на 0
А когато не е включено парното нормални ли са. Сещам се за случай когато като изключвам от скорост падат рязко до 500приблизително и после се оправят. Ако е так може би като е включено парното падат малко повече и колата угасва.
Когат не е включено са нормални...не мърдат грам.
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Winner25 написа:...Сещам се за случай когато като изключвам от скорост падат рязко до 500приблизително и после се оправят. Ако е так може би като е включено парното падат малко повече и колата угасва.
Тези симптоми ми миришат на стъпково моторче за празен ход. Поне при мен преди да се скапе моторчето напълно ги правеше тези номера.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dancing_niki написа:Winner25 написа:...Сещам се за случай когато като изключвам от скорост падат рязко до 500приблизително и после се оправят. Ако е так може би като е включено парното падат малко повече и колата угасва.
Тези симптоми ми миришат на стъпково моторче за празен ход. Поне при мен преди да се скапе моторчето напълно ги правеше тези номера.
моторчето за празен ход е поготвено за смяна...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”