Един образ си купи голф3. Първото нещо което направи е да махне катализатора за да "лети" автомобила-грешка според мен, но не и според него. Мина преди два дена през един бордюр и смачка левия праг. Обади ми се да качим колата на канала и да огледаме как е отдолу и като гледам на мястото на катализатора сложена тръба. Всичко до тук нормално. Обаче видимо се забелязва, че тръбата поставена на мястото на катализатора е с по-малък външен диаметър, което означава и по-малък вътрешен диаметър. Върви 55мм. минава на ХХ и пак става 55мм.
Та въпроса ми е чисто любопитен, това дава ли отражение на работата на двигателя на автомобила и какво е то?

Относно генерация?
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Относно генерация?
Andrian_VT написа:Един образ си купи голф3. Първото нещо което направи е да махне катализатора за да "лети" автомобила
И като отиде на технически преглед тази година, ще го накарат да си купи нов кателизатор

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Относно генерация?
musura написа:Andrian_VT написа:Един образ си купи голф3. Първото нещо което направи е да махне катализатора за да "лети" автомобила
И като отиде на технически преглед тази година, ще го накарат да си купи нов кателизаторДано поне да не са му взели пари за "изтърбушването", защото реално катализаторите ги изкупуват
Колега какъв нов катализатор ?? тука е БГ само даваш талона и ти правя преглед! Без кола без рама без пътен данък!

teodor6769 написа:...ама ако се затегнат нещата доста хора ще го закъсат особенно откъм катализатори и аз в това число.[/list]
Българина е гениален. Вече са измислили вариант, при който да се лъже газанализатора и така най-замърсяващия двигател на лист го изкарват с параметри по-добри от тези на еко автомобилите.
Пак ще се кара без катализатори.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”